he
door heufje Feb 3, 2010 om 15:09
Computers & telefonie

Outlook

enkele e-mails kan ik ineens niet meer verwijderen,gebruik outlook 6 Windows xp

511 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pakopako
door pakopako - Feb 3, 2010 om 15:41
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

@heufje
Kan je aangeven welke melding Windows dan geeft? En in welke map staat de te verwijderen mail? En je bedoeld waarschijnlijk Outlook Express?

he
door heufje - Feb 3, 2010 om 16:00
19 Antwoorden / 10 Vragen
0

de e-mails staan in postvak in.klik ik op het adres dat word dan blauw klik op verwijderen en er gebeurd niets.Ook met alles selecteren niets ook geen fout melding,sommige mails gaan wel weg en sommige niet.......

freya
door freya - Feb 3, 2010 om 17:19
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo heufje,

Outlook Express bewaart de mailtjes in .dbx bestanden. Elk postvak heeft daarbij z'n eigen bestand. Dus: Postvak IN.dbx, Postvak UIT.dbx, Verwijderde Items.dbx enz. Kennelijk is er wat mis met het Postvak IN.dbx bestand. Het eenvoudigste is het om dat bestand te verwijderen. Outlook Express zal dan automatisch een nieuw bestand aanmaken. Als er dus nog mailtjes in dat postvak staan die je wilt bewaren, verplaats die dan eerst naar een ander postvak, daarna kun je het Postvak IN.dbx bestand verwijderen en dat gaat als volgt:
Als het goed is staat dit bestand in de map:

C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Identities\{lang getal met cijfers en letters}\Microsoft\Outlook Express

Volg onderstaande stappen om het probleem te verhelpen:

1. Sluit Outlook Express af
2. Ga m.b.v. de Windows verkenner naar de bovenstaande map en verwijder het Postvak IN.dbx bestand.
3. Verlaat de verkenner
4. Start Outlook Express opnieuw

Als het goed is heb je een nieuw (leeg) Postvak IN gekregen.

m.vr.gr. Freya

gsm
door gsm - Feb 4, 2010 om 17:22
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Outlook Express heeft beperkte database mogelijkheden en kan vast lopen doordat teveel berichten in een map bewaard worden.
Controleer allereerst of de map Verwijderde items te vol is. Indien niet leeg, dan leegmaken.
Verwijder de berichten die je wel uit Postvak In kan verwijderen, desnoods door ze te verslepen naar een nieuwe map. Je kunt eenvoudig een nieuwe map maken na met de rechter muisknop op Lokale mappen te hebben geklikt. Geef de map een naam en klik OK.
Bij Outlook Express worden verwijderde berichten pas echt verwijderd na comprimeren van de map(pen). Dat gebeurt normaal gesproken automatisch, maar je kan het ook zelf doen.
Comprimeren doe je via het menu Bestand, Map. Comprimeer de geselecteerde map of alle mappen. Comprimeer ook de Verwijderde items, zelfs wanneer die map leeg is.

he
door heufje - Feb 5, 2010 om 10:10
19 Antwoorden / 10 Vragen
0

we gaan het proberen alhoewel er niets in verwijderde items staat.

he
door heufje - Feb 5, 2010 om 10:59
19 Antwoorden / 10 Vragen
0

BINGO.Heel erg veel dank .

pakopako
door pakopako - Feb 5, 2010 om 15:04
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

[quote=heufje schreef op vrijdag 5 feb 2010, 10:59]BINGO.Heel erg veel dank .
@heufje ... Fijn dat het Bingo is maar wat was nu de oplossing? Hebben anderen er ook wat aan.

he
door heufje - Feb 5, 2010 om 15:13
19 Antwoorden / 10 Vragen
0

De oplossing gaf gsm van donderdag 4 feb.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

opaplop
opaplop - Jun 27, 2024 om 14:25
Geldzaken & recht

Post NL

Heb spullen besteld, die zouden via Post nl komen, alles afgesproken, dag,tijd en ook een plaats waar ze het mogen neerzetten. Nu krijg ik bericht,uw pakket komt niet. U kan een andere dag en tijd afspreken, maar dan is het zo, dat ik er weer extra voor moet betalen als ik het sneller zou willen hebben.
Is dit gebruikelijk bij Post NL????


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer