we
door wesjesr Jul 17, 2008 om 22:23
Computers & telefonie

Prijsverhoging bellen Het Net

Vandaag ontving ik dit servicebericht van Het Net Voortaan belt u naar alle vaste telefoonnumers* in Nederland voor één tarief. Er is geen onderscheid meer tussen bellen naar andere Surfen&Bellen klanten of bellen naar klanten die geen Surfen&Bellen hebben. Is dit nu een ordinaire prijsverhoging???

320 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edwardus
door edwardus - Jul 17, 2008 om 22:47
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Als je voorheen wel een lager tarief had naar andere Surfen&Bellen klanten, dan wel ja. Dit mag je (hoeft niet natuurlijk) aangrijpen om tussentijds het abonnement op te zeggen met onmiddelijke ingang.

we
door wesjesr - Jul 18, 2008 om 09:49
15 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ik dacht, maar ik weet het niet zeker, dat het voorheen gratis was. Dan is dit toch wel een enorme prijsverhoging. En ja ik heb de tijd gekregen tot 17 augustus om het abbonnement te beeindigen. Maar welke ellende haal je dan weer op je nek, Kabelaar (=Ziggo) nee liever niet.

gsm
door gsm - Jul 18, 2008 om 10:57
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Volgens mij was onderling bellen voor internet+bellen klanten van KPN (HetNet, Planet) gratis. Het is dus een tariefverhoging voor IPB-nummers.

Als je nummerbehoud wil, volg dan wel de juiste procedure.
Dat kan o.a. via Tele2 waar intussen veel minder klachten van komen dan vroeger. Kosten €30,-/mnd (€10 extra voor gratis bellen vaste nummers in Nederland). Bij Telfort heb je voor €30 internet + gratis bellen (ook geen starttarief). Is dus nog weer een tientje goedkoper.

Citaat Telfort:
Kies je naast internet ook voor Telfort vast bellen, dan is het
mogelijk je huidige vaste telefoonnummer mee te nemen naar Telfort. In
dit geval kies je tijdens de bestelling van Telfort vast bellen voor
nummerbehoud. Telfort regelt het opzeggen van je huidige vaste
telefoonabonnement voor je. Voor het behouden van je vaste
telefoonnummer betaal je éénmalig € 9,95.

GSM



edwardus
door edwardus - Jul 18, 2008 om 18:41
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Indien je Telfort overweegt, informeer dan eerst naar ervaringen van bestaande klanten bij je in de buurt. Er zijn wat klachten over de stabiliteit van de lijn en niet kunnen bellen. Bij mij persoonlijk werkt het prima, maar het kan dus verschillen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer

mi
michelcolman - Aug 29, 2024 om 10:33
Winkels & webshops
Bartels Tilburg levert niet en reageert niet op vraag om terugbetaling

Bartels Tilburg levert niet en reageert niet op vraag om terugbetaling

In februari bestelde ik op de website van Bartels Tilburg speakers voor 1500 euro, "voor 18:00 besteld, vandaag verzonden". Daarna kreeg ik bericht dat het wat langer ging duren, week 11, daarna week 14 of 15, daarna "we hebben wat leveringsproblemen maar maak u geen zorgen, ze komen er zeker aan hoor". Intussen zijn we 6 maanden verder, ik heb al ettelijke berichten gestuurd langs allerlei wegen ... Lees meer