sw
door sweety1 Jan 29, 2009 om 21:24
Computers & telefonie

Probleem met bekijken en luisteren

Beste deskundigen.


Al een tijdje word ik geplaagd met het terug zien van een item b.v behandeld in kassa of ik wil een door de radio uitgezonden fragment beluisteren.Wanneer ik dat probeer dan krijg ik te zien kan deze taak niet uitvoeren controleer uw verbinding of in internetoptie's uw beveiliging dat is zover ik kan nagaan in orde.Nu heb ik advies gekregen van iemand die dit beter weet hij denkt dat waarschijnlijk overbelasting van de site de oorzaak kan zijn Maar de pc doet het op ieder uur van de dag.Ik heb een kabelaansluiting breedband mijn provider is ziggo wie kan mij helpen. 

314 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edwardus
door edwardus - Jan 29, 2009 om 21:59
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Dat ligt aan Windows Media Player. Sinds ik de volgende 3 gebruik heb ik er geen last meer van gehad:

Firefox
VLC Player
MediaPlayerConnectivity plugin for Firefox



sw
door sweety1 - Jan 30, 2009 om 12:47
22 Antwoorden / 17 Vragen
0

Dank u voor uw antwoord hoewel ik er eerlijk gezegd niets van begrijp.Vreemd eigenlijk dat mn pc er pas last van heeft.

aurora1
door aurora1 - Jan 30, 2009 om 13:36
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Hallo sweety1,


Misschien wordt het probleem opgelost als u met systeemherstel de pc terug zet naar een datum van toen alles nog goed werkte?


Firefox: een alternatief voor internet explorer en gratis te downloaden van internet, de benodigde plugin wordt eveneens vermeld; VLC player: een alternatief voor de wmp, eveneens gratis van internet te downloaden.


vr.gr.

sw
door sweety1 - Jan 30, 2009 om 14:45
22 Antwoorden / 17 Vragen
0

ook u bedankt voor de tip zeker de moeite waard om ui te proberen

edwardus
door edwardus - Jan 30, 2009 om 18:45
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Dat zijn 2 programma's en een plugin die je kunt installeren en gebruiken in plaats van Internet Explorer en Windows Media Player.


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

opaplop
opaplop - Jun 27, 2024 om 14:25
Geldzaken & recht

Post NL

Heb spullen besteld, die zouden via Post nl komen, alles afgesproken, dag,tijd en ook een plaats waar ze het mogen neerzetten. Nu krijg ik bericht,uw pakket komt niet. U kan een andere dag en tijd afspreken, maar dan is het zo, dat ik er weer extra voor moet betalen als ik het sneller zou willen hebben.
Is dit gebruikelijk bij Post NL????


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer