ja
door jamale Sep 26, 2005 om 23:45
Computers & telefonie

Scarlet



hallo .


ik ben lid van scarlet sinds 11 Augustus . wie kan mij helpen om  scarlet te stoppen . ik kan bellen maar niemand kan mij terugbellen .


sinds dien  bel ik weer naar scarlet ,weer dezelfde verhaal , kan ik mij geld terugboeken ,


                         help   help


 

497 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ricardow
door ricardow - Sep 27, 2005 om 00:01
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Hallo,


Nou in ieder geval kan je niet je reeds betaalde abonnementsgeld "terugboeken". Wél kan je dit (dan wel deels) terugvorderen, omdat Scarlet niet aan de verplichting heeft voldaan om jouw een goede verbinding te geven. Of dit ook nut heeft, is weer vraag 2, maar goed.


Wat je in ieder geval moet doen om van het abonnement af te komen, is een aangetekend schrijven sturen naar Scarlet waarin je meld: dat je -wegens aanhoudende problemen- per direct het abonnement wil opzeggen.


Het zou kunnen dat het opzeggen van je abonnement nog niet kan. Sommige bedrijven bouwen namelijk clausules in hun contracten in, die inhouden dat je soms maar 2 periodes (en heel soms zelfs maar 1 periode) per jaar de gelgenheid hebt om je contract op te zeggen.


Dus: kijk eens goed naar de voorwaarden in je contract en (als dit nu kan), zeg dan middels AANGETEKEND schrijven op.


Succes en groet Richard.


 

megaman
door megaman - Oct 11, 2005 om 00:19
17 Antwoorden / 1 Vragen
0

Mijn dochter had ook problemen met Scarlet en is ten rade gegaan bij de consumentenbond. het blijkt dat zij klachten over Scarlet verzamelen en jou kunnen voorzien van tips en ondersteuning. er zijn ook plannen om Scarlet collectief aan te pakken.

brynnar
door brynnar - Oct 11, 2005 om 13:38
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Bekijkt u eens deze opmerking van iemand die succesvol van Scarlett is afgekomen:


voor iedereen die van...


Brynnar

bart1979
door bart1979 - Oct 11, 2005 om 14:04
11 Antwoorden / 0 Vragen
0

De andere consumentensite (Tros Radar) heeft een stappenplan ontwikkeld om van Scarlet af te komen. Volg de volgende link en dan zou het moeten lukken.


http://www.trosradar.nl/PHP/news/28/1516


Succes


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer