gery
door gery Dec 4, 2003 om 22:37
Computers & telefonie

Sinds kassa site spam!

Mijn mail adres gebruik ik zelden op internet, alleen voor zakelijk verkeer. Maar met het registreren bij de Kassa site heb ik het met vol vertrouwen ingevuld. Een korte periode erna ontving ik spam op dat adres. Ik heb dit mail adres al iets van 4 jaar en nog nooit spam gehad, maar nu........... het worden er per dag meer. Kan mij iemand vertellen hoe het zit met de veiligheid van deze site? En heeft iemand daar ook merkbaar last van? Ik heb echt alle gangen na getrokken, maar de oorzaak kan niet anders zijn dan deze site.

332 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het lijkt mij niet dat dit aan de site van Vara Kassa ligt dat u allemaal spam krijgt. Hoewel het natuurlijk nooit mag worden uitgesloten. Het geen u omschrijft klinkt mij enigsinds bekend, maar kwam er juist bij mij spam in mijn mail op het moment dat ik een spamfilter van mijn internetprovider had laten installeren. Raar maar waar! Suc6

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik heb voor de zekerheid mijn adres gewijzigd met kassa voor 't @..... 's kijken of het daadwerkelijk aan deze site ligt.........wordt vervolgt.....

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Op de 1 of andere manier krijg ik helemaal geen spam meer binnen, dus waarschijnlijk lag het ergens anders aan. Sorry Kassa!

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Lijkt me inderdaad vreemd dat het door de inschrijving komt op de kassa site.
Ondanks dat ik dacht/denk dat het wel te vertrouwen is, gebruik ik voor inschrijvingen op sites altijd m'n (gratis) yahoo mail account.
In dit mail account heb je een "bulk" inbox, waar alle spam terecht komt, en werkt erg goed.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op
Opa Ed - Jul 20, 2024 om 12:55
Geldzaken & recht

Rekeningafschriften Kinderbonus wordt niet afgegeven

L.s.,
Jarenlang wordt via automatische incasso door ABN AMRO de maandelijkse bijdrage van " Kinderbonus Spaar" voor onze 3 kleinkinderen betaald.
Twee ervan zijn inmiddels ouder dan 18 jaar, maar de derde is pas 14 jaar.
In het verleden kreeg zij van ABN AMRO op ons huisadres elke maand een rekeningafschrift toegestuurd. Het laatste afschrift werd op 13 maart 2023 opgestuurd en s ... Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer

He
Hendrik de derde - Jul 10, 2024 om 12:20
Vakantie & reizen

Annuleren als verdienmodel hotel?

5 daags tripje geboek bij Enjoy hotels.
Mijn vrouw breekt 43 dagen voor vertrek haar heup, en ik annuleer de reis. Ben ik 60% van de reissom verschuldigd, ook al is het hotel al verder voor het hele jaar volgeboekt. Van coulance is geen sprake, zelfs bij overlijden niet.

Toch maar even de voorwaarden bekeken, blijkt dat mijn annulering, al dan niet bewust enkele dagen is opgehouden ... Lees meer