ck
door ck Sep 10, 2004 om 19:04
Computers & telefonie

Spelletjes

Ik heb gehoord dat er een gratis bestandje bestaat dan kun je zelf spelletjes maken weet iemand waar je dat kan downloaden


 alvast bedankt voor het meedenken CK

1713 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Sep 10, 2004 om 20:48
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo ck,

Ik denk dat je Game Maker bedoelt...

Groet,
Enterprise.

ve
door verwijderd - Jan 11, 2005 om 10:00
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

er zijn vele programma'tjes waarmee je zelf spelletjes kunt maken. Sterker nog, iedere windows-gebruiker heeft er eentje in zijn bezit! Laat ik het zo zeggen: met kladblok kun je al javascript-spelletjes gaan maken. Wil je echt 3d-spellen gaan maken van hoge kwaliteit, dan raad ik je aan om eens een kijkje te gaan nemen in de wereld van c of c++. Ik moet je hierbij echter wel waarschuwen dat het afschuwelijk moeilijk is en dat de meesten dan ook niet verder komen dan een tekst in een dos-venster weergeven. Wil je wat eenvoudigere spelletjes maken, dan kun je eens met Microsoft Visual Basic aan de gang gaan. Het nadeel hierbij is echter dat je een paar honderd euro lichter bent nadat je die gekocht hebt.

ve
door verwijderd - Oct 20, 2005 om 05:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hier heb je nog een andere game maker! die wat professioneler is!


Multimedia Fusion : en hier een link naar een tutorial en de info daarover:


http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?s=&threadid=220668

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mo
Movara - Jul 3, 2024 om 13:27
Winkels & webshops

Tegoedbon en geen geld na aankoop van kapot kledingstuk mag dat

heb een blouse (€19,99)gekocht in 2e handswinkel waar men zegt dat elk stuk zorgvuldig wordt nagekeken.
Helaas is bij dit stuk een fabricagefout over het hoofd gezien. Ik heb gebeld (14/6-'24); moest foto's met toelichting per email sturen.
hierna 2x gebeld en vanochtend uitsluitsel gekregen: geld kan niet teruggegeven of overgemaakt worden; dit staat ook op de kassabon.
Bij uitz ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

El
ElleP - Jul 3, 2024 om 13:33
Winkels & webshops

Mag Webwinkel Boeties.nl restitutie weigeren in dit geval?

Paar weken terug paar laarzen gekocht. Online staat dat de laarzen in het begin oncomfortabel kunnen zijn, maar dat na 2 weken dragen het leer naar de voet gaat vormen. Dit staat op de site van Sendra, het merk van de laarzen. Ze voelden bij het passen wat oncomfortabel, maar ze pasten verder prima.   Na een kwartier erop lopen werden ze echter pijnlijk. Dit werd niet minder na een week en lang ... Lees meer