spanna
door spanna Apr 2, 2004 om 23:34
Computers & telefonie

Startpagina

gechte experts,
mijn startpagina verandert steeds in de volgende pagina:http://here4search.com/hp.htm?id=9 en als ik hem verander dan komt hij weer terug.
als ik met spybot en ad-aware weg haal dan komt hij weer terug.
en bij ad-aware zegt hij: Possible browser hijack attempt.
weet iemand en oplossing

379 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 13:09
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is dus een browser hijacker. Hier een uitleg site over die ellende. Na een lange uitleg over Ad-aware en Spybot volgt daarna nog een stukje over browser hijackers. De oplossing staat er ook bij: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/853689

ti
door tip - Apr 16, 2004 om 13:09
12 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien kun je systeemherstel instellen naar de situatie toen alles nog goed ingesteld was.

spanna
door spanna - Apr 16, 2004 om 13:09
8 Antwoorden / 20 Vragen
0

is gelukt

an
door annika_1 - Apr 16, 2004 om 13:09
29 Antwoorden / 11 Vragen
0

Hoi,
Ik heb heel weinig verstand van dit soort dingen maar heb het zelfde probleem gehad.
Mijn oplossing: tik startpagina.nl - op de startpagina staat een link van startpagina die je kunt aanklikken - mail het probleem - en je krijgt keurig netjes DE oplossing - stap voor stap in een mail van startpagina. Zelfs mij lukte het dus.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kn
Knipperbolletje - May 1, 2024 om 14:09
Geldzaken & recht

ABP wil Partnerpensioen enkel registreren met Notariele samenlevingsakte.

In de pensioenwet staat dat je een Partnerpensioen kunt aanvragen als je -tenminste- 5 jaar, aantoonbaar, samenwoont.  Wij hebben ABP twee uittreksels uit het Bevolkingsregister gestuurd om aan te tonen dat wij al 19 jaar samenwonen maar zij verwerpen dit en schrijven "Om uw partner aan te melden heeft u een samenlevingscontract nodig." 
Staan zij in hun 'recht'? Is het dus zo dat de regeri ... Lees meer

Josp003
Josp003 - Apr 29, 2024 om 19:04
Garantie & verzekeringen

Garantie voorwaarden

ik heb ca 2,5 jaar geleden een fornuis gekocht via een keukendealer. Deze heeft nooit de garantievoorwaarden aangeleverd en deze staan ook niet op zijn site. Ik hoorde alleen u hebt 5 jaar volledige garantie. Ook op de site van de producent/importeur is niets vinden  over garantievoorwaarden of over algemene verkoopvoorwaarden.
Nu was er deze week een monteur van de producent voor een repar ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer