gery
door gery Apr 14, 2010 om 14:42
Computers & telefonie

Strato beloofd adwords tegoed maar levert niks

Hallo 6 maanden geleden heb ik een webhosting pakket afgesloten bij Strato. Hierbij zou een adwords tegoed zitten echter deze heb ik nooit ontvangen. Ben nu al 6 maanden aan het mailen en er zit maar geen schot in. Waren de eerste mailtjes van hun nog vriendelijk met dat er een storing was, de laatste mails (als ze deze al beantwoorden) zijn als een stuk minder vriendelijk. De adwords tegoed is volgens hun een extra;tje en ik moet niet zo zeuren, als ik daarop reageer dat ze wel adventeren met een adwords tegoed bij een hosting pakket en dat hier niets overstaat dat dit iets vrijblijvend is blijft het gewoon stil bij Strato. Wat kan ik nu nog doen, het is toch niet normaal dat Strato nu gewoon zegt dat ik hier geen aanspraak op kan maken terwijl dit wel een onderdeel van het hosting pakket was.
Iemand een idee???

Groet Gery

470 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ro
robgreet - Jul 19, 2024 om 16:44
Computers & telefonie

Prepaidkaart leegetrokken vodafone,absoluut niet gebeld of sms gestuurd,hoe kan

prepaidkaart,is weer leeggetrokken vodafone,er is absoluut niet mee gebeld of sms jes gestuurd,hoe kan dit?doe ik iets fout Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer

Er
Ernst Rijnberg - Jul 19, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Servicekosten gemeenschappelijke ruimtes huurwoning

Mijn vader en 65 andere huurders van zijn wooncomplex, heeft onlangs de jaarafrekening 2023 "gemeenschappelijke servicekosten" van HEF Wonen ontvangen. Hij woont Grote Beer te Rotterdam. Servicekosten zijn opgebouwd uit twee diensten: schoonmaak en elektra. Zijn aandeel in de gemeenschappelijke elektrakosten is voor 2023 € 500,16. Vorig jaar was dit € 216,57. ( dit geldt uiteraard ook voor al ... Lees meer