ja
door janenan Apr 4, 2008 om 16:08
Computers & telefonie

Te vaak opladen

Begin maart bij Norrod een Nokia 1600 gekocht. Ondanks langdurig opladen in het begin moet het toestel om de 2 dagen aan de stroom. Dit aan Norrod doorgegeven. Daar heeft men het toestel een kleine week gehad en men zei dat het toestel na 5 dagen nog niet uitgegaan was. Dus toestel weer meegenomen, simkaart er weer in en vervolgens moest het toestel weer om de 2 dagen aan de sroom. Op 29/3 Nokia hierover bericht, maar nog geen antwoord gekregen. Wie heeft raad?


 

415 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hrdwerrorman
door hrdwerrorman - Apr 4, 2008 om 16:57
3809 Antwoorden / 46 Vragen
0

Dag jan of an,

Hoe lang houdt de accu het vol als de 1600 alleen maar stand-by staat en steeds op dezelfde plek ligt?
Zo kan het bij Norrod getest zijn. Dit is niet reëel, tenzij in de specificaties staat dat het apparaat een stand-by tijd heeft van 120 tot 150 uur! Tegenwoordig is dit gauw 400 uur.

Als je er mee gaat spelen, kijken of je gebeld bent of bellen, wordt de accu zwaarder belast dan stand-by. Als je je verplaatst met de 1600 bij je en in de stand-by stand, gaat deze toch steeds even zenden om zich te melden op een ander punt in het net en afhankelijk van de sterkte van het inkomende signaal bij zwakke ontvangst wordt de zender  van de 1600 sterker en bij sterke ontvangst wordt de zender zwakker. Met sterkere zender is de accu eerder leeg.

Test zelf of Norrod gelijk kan hebben. Leg de 1600 5 of meer dagen thuis op een plek met goede ontvangst en laat hem daar. Reken dan uit of de 5 dagen of meer klopt met de opgave van Nokia voor de uren stand-by tijd. 5 dagen is 120 uur.
Zo niet: terug naar Norrod, klagen en zeggen dat dit toestel niet aan de verwachtingen voldoet. Daar heb je recht op!

Succes.

Hardware ERror MAN.



soepkiep
door soepkiep - Apr 4, 2008 om 17:08
529 Antwoorden / 75 Vragen
0

mijn mobiel moet om de 2 a 3 dagen opgeladen worden. maar heb hem wel 24 uur per dag aan staan. ik dacht wel dat dit normaal was

johanpc
door johanpc - Apr 4, 2008 om 17:19
1379 Antwoorden / 2 Vragen
0

Mijn nokia 6103 op standby laad ik een maal per 14 dagen op als er mee gebeld is 1 maal per 10 dagen.


Het toestel gaat 1 maal per maand  ongeveer 15 min uit op advies van de verkoper.

grindweg
door grindweg - Apr 4, 2008 om 18:35
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

als de instellingen goed zijn dus scherm uit na een bepaalde tijd bv dan kijken wat er in de boekjes staat en gewoon zelf uit testen maar de temperatuur van de omgeving koud of warm kan een bron zijn die dat erg beinvloed. dus tijdens proberen niets gebruiken en alleen op stby. 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ke
Kees Velker - May 3, 2024 om 17:47
Auto & vervoer
Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Dure EV gekocht. Audi RS Etron GT, Leuke auto, maar veel problemen. Na problemen met de verwarming (in de winter viel de verwarming uit, helaas geen verwarming, handschoenen aan om zonder bevroren vingers te sturen) nu recent drie keer achter elkaar is de auto volledig stilgevallen. Tijdens het inhalen op de snelweg tijdens de drukke avondspits, viel de auto gewoon volledig uit. Via gevaarlijke ma ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer