ja
door janmelle83 Feb 5, 2011 om 11:04
Computers & telefonie

Tmobile

Ik heb vorig jaar een abonnement afgesloten bij tmobile via smartphonestunts.nl,
Bij hen heb ik een abonnement afgesloten voor 1 jaar maar bij t mobile sta ik in de computer als een 2 jarige abonnee.
Heb hen hier al meerdere malen over gebeld en word naar mijn gevoel aan het lijntje gehouden.
Ik sta toch gewoon in mijn recht en zodoende moeten ze dit toch gewoon aanpassen.

478 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mahadma
door mahadma - Feb 5, 2011 om 11:27
11606 Antwoorden / 51 Vragen
0

Je hebt een contract ondertekend bij het afsluiten van het abo. Als het goed is, heb je daar een kopie van gekregen. En daar kan je op zien waarvoor en voor hoelang je getekend hebt. Vraag anders een kopie contract op. Lees het en weet het. En of je in je recht staat, zal dan blijken. Overigens, een 2 jarig contract is vrij algemeen. Groet, MG.

edwardus
door edwardus - Feb 5, 2011 om 13:37
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Ook 1-jarige contracten zijn vrij algemeen. Om de originele bestelling te controleren is een goede suggestie. Mocht het inderdaad zo zijn dat je een 1-jarig contract op de bestelbon hebt staan, dan heeft de verkoper, in dit geval smartphonestunts.nl, de schone taak om dit voor jou in orde te maken. Als het zo is dat je redelijkerwijs had mogen aannemen dat het een 2-jarig contract had moeten zijn (bijv. omdat alle andere tussenpersonen dat type toestel met dezelfde bijbetaling uitsluitend met een 2-jarig contract aanbieden) dan is er sprake van een kennelijke fout en ben je gehouden aan dat 2-jarige contract.
Als het daarentegen wel vaker aangeboden wordt voor dezelfde prijs met een 1-jarig contract, dan sta je sterk. Kortom: je moet sowieso bij smartphonestunts.nl zijn en niet bij T-Mobile.

t-mobilewebcare
door t-mobilewebcare - Feb 5, 2011 om 14:38
95 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste janmelle83,

Mag ik je vriendelijk vragen ons je gegevens te mailen via webcare@t-mobile.nl, zodat ik kan bekijken hoe ik je verder kan helpen?

Graag de volgende gegevens in je e-mail vermelden: je naam, adres en 06-nummer. Zou je een link naar jouw bericht willen meesturen, zodat ik je bericht terug kan vinden? In het onderwerp graag 't.a.v. Cindy' vermelden.

Met vriendelijke groet,

Cindy
T-Mobile Webcare

fo
door forza19 - Feb 5, 2011 om 19:13
19 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik sluit me aan bij Mahadma, kijk wat op je contract staat.
Als er inderdaad 1 jaar staat heb je een punt, staat er 2 jaar dan sta je inderdaad niet in je recht, je hebt er zelf voor getekend.
Succes!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer

josxxl
josxxl - Jun 15, 2024 om 11:31
Vrije tijd & tuin
Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Ik heb naast mijn schuur op eigen terein niet te zien vanaf de straat, een stapel tegls liggen die ik nog moet leggen, maar ik heb reuma dus kan ik dat niet snel, duurt een poosje en nu wil de woningstichting dat ik die opruim! ze liggen netjes, niet te0 zien vanaf de straat en en leveren geen hinder op zelf s niet voor ons zelf daarom ligt de stapel daar. Nu dreigd de stichting ook met juridische ... Lees meer

Ma
Martengeu - Jun 15, 2024 om 10:00
Winkels & webshops

Brugman legt de voorwaarden anders uit dan op papier.

Een samenvatting van mijn verhaal is onderaan dit stuk tekst te lezen.

Binnenkort gaan mijn vriendin en ik verhuizen en trekken wij onze eerste koopwoning in. De woning is in prima staat en we zijn er daarom reuze blij mee, maar heeft wel een aardig verouderde keuken en badkamer. Omdat dit onze eerste woning is en alles wat hier bij komt kijken hierdoor nieuw is voor ons, zijn wij ons g ... Lees meer