jd
door jdieleman May 31, 2007 om 10:03
Computers & telefonie

Truck KPN

Telefoontje KPN: "5 Euro korting op abbo.kosten voor vaste klanten"! Ik stuur een mail naar KPN, want vertrouw het niet, daarop het volgende: wel 5 Euro korting, maar abbo. wordt 5 Euro duurder, de abb.kosten worden 24,95 (belvrij avond&weekend) i.p.v. 19,95 (belvrij weekend) nu en het kontract loopt tot Dec.2008! Niet te geloven, dat KPN hiermee haar klanten wil vasthouden! Wie kan mij een alternatief voor KPN geven, alleen de vaste aansluiting zonder internet?


BVD groetjes Jacqueline


 

771 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - May 31, 2007 om 10:44
16950 Antwoorden / 202 Vragen
0

Geen alternatief maar voor de goede orde: u vertrouwde het niet maar accepteerde het wel?? En weet u zeker dat u geen korting kreeg> U kunt altijd een schriftelijke klacht indienen bij KPN of beter gezegd navraag doen naar deze gang van zaken. De aktie zal echt niet bedoeld zijn om klanten te verliezen.

brandtweer
door brandtweer - Jun 22, 2007 om 22:26
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is gewoon een kortingsactie. Geen "truc" of oplichting. En als u weg wil bij kpn, er zijn aanbieders (kabelmaatschappijen bijvoorbeeld) genoeg, hoor.


ra
door ranco - Aug 23, 2007 om 14:12
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

Helaas heeft u de situatie anders begrepen.
KPN heeft een standaard abonnement genaamd belvrij weekend. Dit kost 19 euro incl btw. Voor 5 euro per maand meer kunt u overstappen naar belvrij Avond & Weekend, wat in houdt dat u dan gratis kunt bellen op dit tijdstippen naar vaste nummers binnen nederland.

Wanneer u aan deze vaste klantenactie meedoet krijgt u het belvrij Avond & Weekend abonnement voor 19 euro aangeboden. U betaald hiervoor dus niet het standaard bedrag van 24 euro. U krijgt dus wel degelijk 5 euro korting. Het voordeel voor kpn is dat ze weten dat u tot eind 2008 met de vaste aansluiting bij KPN blijft.



edwardus
door edwardus - Aug 23, 2007 om 14:35
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Oftewel voor €0 extra krijg je een jaar lang 's avonds gratis bellen erbij. Dat is toch ook een voordeel voor de klant of niet dan?


Misschien is de nieuwe provider Alice.nl wel interessant. Deze heeft ook voor een vast maandbedrag gratis bellen met vaste nummers. Daarmee moet je dan wel wachten tot dec-2008, anders krijg je extra kosten voor voortijdige beëindiging.

edwardus
door edwardus - Aug 23, 2007 om 14:38
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Alice.nl is dus wél met internet-verbinding inbegrepen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer