laszlo1
door laszlo1 Dec 1, 2006 om 22:16
Computers & telefonie

Ultra leecher

goedenavond ik heb de probeerversie van ultra leecher geinstalleerd om filmpjes te downloaden via nieuwsserversgroepen ik heb tele 2 maar kom niet voorbij het veld waar ik dat moet invullen wie kan mij even door die stappen heenhelpen alvast bedankt vrolijke groeten laszlo

801 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 1, 2006 om 22:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Staan die gegevens die je nodig hebt niet op de site van Tele2?

ve
door verwijderd - Dec 3, 2006 om 21:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik vermoed dat er bij de provider moet worden ingesteld: news.tele2.nl

bij gebruikersnaam/wachtwoord kunnen er 2 instellingen mogelijk zijn;

1) Blanco, dan kan alleen via de thuisverbinding contact worden gezocht
2) Met gebruikersnaam / wachtwoord

Gaarne een volgende keer deze vraag onder Software, dit heeft niks van doen met programmeren, en als het even mag een reaktie terug ;-)



ve
door verwijderd - Dec 4, 2006 om 08:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

goedemorgen bedankt voor uw reactie hier kan ik wat mee excuses dat ik deze vraag in het verkeerde forum heb gesteld dacht dat de vraag onder progammeren viel  ik zoek het even verder uit vrolijke groeten laszlo

ve
door verwijderd - Dec 13, 2006 om 23:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi laszlo,

Toch nog even terugkoppelen; het maakt niet uit dat het in de verkeerde rubriek viel omdat u niet wist dat het om programmeren ging, voor de beeldvorming: bij programmeren hebben we het echt over regels broncode, bij toeval heb ik deze keer ook een vraag in deze richting gesteld dus dat is mischien een prima voorbeeld.

Als het ondertussen werkt dan is dat goed, en voor de volgende keer weet u waar u de vragen kwijt kunt. Het is ook wennen hoor dit soort websites, ik wijs u alleen een richting op, heb ik zelf ook moeten leren en zo komen we uiteindelijk altijd bij de oplossing ;-)

Vriendelijke groet...


ve
door verwijderd - Dec 27, 2006 om 20:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo, ikzelf heb Ultraleecher ook geinstaleerd. Mischien weet je het al, maar in het computerblad "pc Oplossingen" jaargang 2 nr. 8  staat stap voor stap beschreven hoe je Ultraleecher moet instaleeren, daar staat ook in beschreven waar je de newsserver moet plaatsen. Het programma ziet er gelikt uit en werkt ook behoorlijk snel. Ik ben van plan om het te kopen, alleen de  transactie/verzendkosten houden mij nog even tegen (€20.50), het moet namelijk ui de Ver.Staten komen. misschien heb je iets aan deze tip.


groeten, Gerrit

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer