sh
door shortymusic Apr 3, 2006 om 15:36
Computers & telefonie

UMTSMASTEN OP HET DAK

SINDS EEN MAAND STAAN ER UMTSMASTEN OP HET DAK,ZINS DIE TIJD HEBBEN WIJ EEN STORING MET BREEDBAND,MAAR OOK STORING OP DE TV,VOORAL TIJDENS HET PROGRAMMA KASSA,IK ZIE DIT ALS IK KASSA TERUG ZIE OP DE VIDEO,HET VREEMDE IS DAT DIT ALLEEN BIJ DE VARA GEBEURD.


MIJN VRAAG IS DAN OOK HOE KAN DIT????


AL DUS HR.T.D. DE JONG UTRECHT.

321 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 3, 2006 om 15:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

zal wel komen door de straling ik heb het zelf met een geheime zender bij ons in de buurt, zogauw die aan het draaien is stoort mijn tv en breedband verbindig ook.

ve
door verwijderd - Apr 3, 2006 om 15:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

2 keer.

ve
door verwijderd - Apr 3, 2006 om 19:19
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Volgens mij komt het door teveel hoofdletters.

ve
door verwijderd - Apr 3, 2006 om 19:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als ik de zuidelijke tak van de A10 neem en langs de zendtoren van de PTT rijd valt ook alle radiozenders weg en krijg soms zelfs radio-contacten tussen vliegtuigen en Schiphol.

U hoeft daar mee géén genoegen mee te nemen.
U zat daar als eerste en dus is diegene die deze UMTSmasten daar later heeft geplaatst verantwoordelijk om U ongestoord beld en geluid te geven.
Weet u wie daarvoor verantwoordelijk is dan zou ik het bedrijf daarvoor schriftelijk daartoe manen. (aangetekend/bericht van ontvangst)

Die Freie Vögel



ve
door verwijderd - Apr 3, 2006 om 22:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Gebeurt dit alleen bij het televisieprogramma Kassa?? Niet bij andere programma's van Ned 3. Of bij andere zenders?? Klinkt wel heel veemd, dat dit ALLEEN bij het programma Kassa gebeurt. Niet toevallig een verlate 1 april grap??


Groet Richard

ve
door verwijderd - Apr 3, 2006 om 23:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

"IK ZIE DIT ALS IK KASSA TERUG ZIE OP DE VIDEO,HET VREEMDE IS DAT DIT ALLEEN BIJ DE VARA GEBEURD. MIJN VRAAG IS DAN OOK HOE KAN DIT????"


Kassa is ook alleen maar bij de VARA te zien.

ve
door verwijderd - Apr 3, 2006 om 23:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


In principe zou de kabel geen storing mogen opvangen, ervan uitgaande dat je dubbel afgeschermede coax van goed kwaliteit gebruikt. Het kan zo zijn dat alleen sommige zenders storing opvangen, dit hangt samen met frequenties, resonanties e.d. Lang technisch verhaal... Goeie coax-kabel gebruiken dus. BEDEA COAX TWAALF of HIRSCHMANN DIGITAL bijvoorbeeld.


De telefoonlijn (ADSL) kan wel storing opvangen maar voor zover ik weet dan alleen in je huis. KPN gebruikt namelijk voor iedere aansluiting 5 koperdraadjes (2 worden er in principe maar gebruikt) die zodanig onderling gedraaid zijn dat storing buitenshuis in ieder geval niet opgevangen zou mogen worden. Probleem in je huiskamer is dat de kabeltjes voor de telefoon niet afgeschermd zijn. Tip: gebruik (S)UTP- of die 5-aderige getwiste kabel (die KPN ook gebruikt).


Groetjes en succes. ;-)


 

ve
door verwijderd - Apr 9, 2006 om 13:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


 


waarschijnlijk zal het neit alleen bij de opnames van vara zijn. UMTS werkt op een bepaald freq spectrum. Deze kan storing geven op de verbinding met de video, of om je UTP bekabeling. Zoals al eerder vrmeld staat, gebruik goed afgeschermde kabels. Het lijkt me dat het niet alleen bij de vara kan zijn, maar op alle opnames.


mvgr.


Appie1

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ni
nicmol - Jun 17, 2024 om 13:39
Vrije tijd & tuin

Hoeveel % hout mag ik aan houtopslag in mijn tuin leggeneggen

Ik  heb eenderde van in de  tuin hout liggen voor mijn houtkachel neergelecht
Het is een huurwoning
De woningbouw 
Ze zeiden dit

Goedemiddag, Ik liep vanmiddag achter uw huis voor een iets anders. Maar ik schrok mij rot wat ik in uw tuin zag. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit op te ruimen. Los van de uitstraling, wil ik er niet aandenken dat hier brand ontsta ... Lees meer

josxxl
josxxl - Jun 15, 2024 om 11:31
Vrije tijd & tuin
Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Ik heb naast mijn schuur op eigen terein niet te zien vanaf de straat, een stapel tegls liggen die ik nog moet leggen, maar ik heb reuma dus kan ik dat niet snel, duurt een poosje en nu wil de woningstichting dat ik die opruim! ze liggen netjes, niet te0 zien vanaf de straat en en leveren geen hinder op zelf s niet voor ons zelf daarom ligt de stapel daar. Nu dreigd de stichting ook met juridische ... Lees meer

si
simon1969 - Jun 17, 2024 om 16:00
Winkels & webshops
Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Bij een onlinewinkel naalden besteld en betaald maar bedrijf leverd niet

Ik heb op 19 mei 2024 100 stuks injectienaalden besteld en betaald bij Safe Products.nl. Krijg netjes na betaling een mailtje van de betaalde order en dat deze binnen 2- 5 werkdagen geleverd zou gaan worden. Tot op heden is er niets geleverd en ik had ze juist snel nodig voor mijn medicijnen iname. Mijn apotheek kan deze maat naalden niet leveren en ben dus aangewezen op een online winkel. Ik heb ... Lees meer