da
door dapje Sep 7, 2005 om 13:48
Computers & telefonie

Valse aanbieding UPC

wat kan ik hier mee?


Twee maanden terug werden wij sávonds gebeld door de UPC. Er werd ons een leuke aanbieding gedaan om internet via de kabel te nemen.  -eerste 3 maanden gratis en gratis aansluiten.


Wij gingen hier op in(wilden toch al internet).


Nou, dan kon die jongen nog een aanbieding doen: gratis 1 maand digitale tv uitproberen, en nee, er zaten echt geen kosten aan. Werd ook gratis geinstalleerd. Na een maand gewoon terug brengen, niets aan de hand. En ook daar zijn we op ingegaan...


Een maand later is er een jongen gekomen om het zaakje te komen installeren, waarbij ik , zo zei de monteur, voor de borg voor de gemonteerde kastjes moest tekenen. Vluchtig door gelezen en gekrabbelt.


Na drie weken willen wij de dig. tv kastje terugbrengen, maar dit bleek niet mogelijk, gebeld met de UPC:" Aanbieding voor dig. tv? nee daar is ons niets van bekend. Daar doen we sinds 1 januari al niet meer aan! U ZIT ER EEN JAAR AANVAST. Door ons opgebeld voor aanbieding? Tja, dat zegt u....


U heeft alleen getekend voor borg? leest u de kleine lettertjes nog even onder in, Daar staat dat u ook op de hoogte bent van de algemene voorwaarde, dus u heeft voor het abbonement getekent. Vertelde de monteur iets anders? Tja dat zegt u...."


Nou, de internet aanbieding bleek ook geen aanbieding en de installatiekosten zijn ook gewoon voor onze rekening en we zitten nu een jaar aan digitale tv vast. Voor de volle mep.


Kan dit zomaar? Mag dit zomaar? Zijn er nog meer mensen met dit verhaal?


Chick

152 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Sep 7, 2005 om 13:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dubbelpost, antwoorden bij de andere vraag.

ve
door verwijderd - Sep 7, 2005 om 14:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

oeh, wat ben je streng!


maar prima, zie ik daar je reactie!


gr. Chick

ve
door verwijderd - Sep 7, 2005 om 14:28
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Chick,



Dit voorkomt dat eventuele antwoorden over de twee vragen verspreid worden. Dit is een standaard gewoonte op deze site.



Vladja

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mc
mcp - Sep 24, 2024 om 17:48
Voeding & gezondheid

Gaan blikjes fris en blikjes bier sneller stuk of lek dan vroeger?

Wij hebben al drie keer de laatste zes maanden een lek blikje Cola, Heineken of Amstel gehad. Tas nat en keukenvloer plakkerig.
Het lijkt alsof het staal/aluminium anders is. Dunner waarschijnlijk.
Hebben anderen dat ook ervaren?

Anecdote: vroeger maakten we er bij een feestje een sport van om een leeggedronken blikje helemaal in te knijpen. De meeste lukte het met een hand. ... Lees meer

ru
rugen - Sep 23, 2024 om 08:32
Garantie & verzekeringen
Ma
Marduy - Sep 24, 2024 om 10:58
Auto & vervoer
Lange leveringstijd accu 3-wielscooter, is er recht op vervangend vervoer?

Lange leveringstijd accu 3-wielscooter, is er recht op vervangend vervoer?

Mijn dochter maakt gebruik van een electrische driewielscooter IVA T3 . Deze is iets meer dan twee jaar geleden nieuw aangschaft mbv een PGB. Helaas is de accu er mee opgehouden. Zij is afhankelijk van deze driewielscooter om naar haar dagbesteding te gaan. 6 weken geleden is de accu van haar scooter er mee opgehouden. Eerst waren er leverinsgsproblemen vanuit de importeur, daarna was de goede ac ... Lees meer