ol
door olympicton Jan 4, 2008 om 13:48
Computers & telefonie

Vastzitten van vensters

Irritant probleem; als ik op Skype een contactpersoon aanklik, opent het gegevensvenster van dat contact, maar het wil niet meer sluiten, waardoor ik ook niet kan bellen.Hetzelfde gebeurt bij bijv. een fotomap.Er wordt een foto aangeklikt, waardoor je niet verder kunt scrollen, want de pagina springt meteen weer terug naar het aangeklikte bestand.Systeemherstel e.d. helpt niet. Wie weet raad??

480 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

4711
door 4711 - Jan 9, 2008 om 20:04
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

1 als U windows XP gebruikt  eerst eens defragmenteren en opruimen.
ook extra geheugen wil vaak helpen omdat U dankzij lang gebruik steeds meer rotzooi laat mee draaien en dan is een schoonmaak vaak de oplossing, er zijn ook nog programma's als CC cleaner te downloaden, maar of dit nodig is weet je pas na defragmenteren...
succes.



ol
door olympicton - Jan 10, 2008 om 09:16
63 Antwoorden / 16 Vragen
0

Opruimen is deel 2 !! Ik heb schijfopruiming gedaan, gedefragmenteerd, probleem blijft.Nou wilde ik mijn HPprinter op een andere partitie, dus software verwijderd. Bij zoeken HP aangeklikt....2500 hits, maar ik kan ze niet verwijderen!! Geen idee waarom, maar ik krijg de melding dat bepaalde bestanden niet verwijderd kunnen worden, en zoek dan maar uit welke dat zijn !!

edwardus
door edwardus - Jan 10, 2008 om 09:44
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Bestanden verwijderen is niet de juiste manier om software te verwijderen. Dit kan hebben geleid tot je probleem.


Je kunt evt. proberen Windows opnieuw te installeren, zonder te formatteren, je installeert het er dan overheen en daarmee blijven je programma's en data op het systeem. Als dat niet werkt kun je het beste terugvallen op een backup. Nu begrijp je waarom je (regelmatig) backups moet maken.

ol
door olympicton - Jan 10, 2008 om 16:49
63 Antwoorden / 16 Vragen
0

Ik heb met de HP CD de software verwijderd, aangezien ik op de D schijf te weinig ruimte had, en bij iedere installatie HP automatisch op D installeert ( startpartitie).Daarna ben ik via zoeken naar HP bestanden gaan kijken, en dat waren er 2500 plus, maar die kan ik niet verwijderen .


Ik heb backups van cen d, ik wil D formatteren , maar dat is startpartitie, en die kan ik ook niet formatteren.

4711
door 4711 - Jan 10, 2008 om 17:02
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

Als je de D schijf leeg maakt zit je zonder windows dus nooit doen.

Vermoedelijk iets fout op C schijf....
Vermeld eens meer gegevens over processor, geheugentype en hoe groot of model HP PC... want wat is het?
Meestal zit er op merk PC een herstel programma.... en zoek dat eens op!




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer