ga
door garrion Aug 5, 2005 om 18:07
Computers & telefonie

Vervangend programma voor DAVI-RECEPT

Ik maar al geruime tijd gebruik van deze recepten software en zal te wachten op een nieuwe XP versie. Helaas zag ik vandaag op de Davilex site dat ze deze software niet meer ondersteunen. Wie weet een goede vervanger voor dit programma dat geschikt is voor XP. Programma moet bij bijv. beschikken over een zoekfunctie op ingredient, bereidingstijd, keuken, seizoen, energie. Invoer van eigen recepten incl foto. Planning van recepten en het maken van boodschappenlijsten voor meerdere dagen.

2385 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Aug 5, 2005 om 19:13
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo garrion,


Als ik even rondgoogle op 'receptenprogramma' dan kom ik bv. het programma Carta tegen. Gratis en uit te breiden. Ik zou zeggen downloaden en uitproberen maar. (klik op de rode link)


m.vr.gr. Freya

ka
door karekiet_1 - Aug 5, 2005 om 19:39
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als maker van Carta kan ik je die uiteraard ook aanraden ja ;-)


Niet al je genoemde functies zitten er echter in, maar ruim voldoende om goed uit de voeten te kunnen. We hebben naar een optimale verhouding functionaliteit/gebruiksgemak (invoergemak) gezocht. Er komen wel steeds functies bij, ik zou dus zeggen: download en probeer!

ga
door garrion - Aug 5, 2005 om 19:40
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Carta biedt geen planning van recepten voor achtereenvolgende dagen met bijbehorende boodschappenlijst. Enegie en bereidingstijd zijn maar zeer beperkt in te stellen. Slank of niet en snel of niet. De rest moet je blijkbaar kwijt in de bereidingstekst. En kan je dus niet simpel op zoeken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Geboren Amsterdammer
Geboren Amsterdammer - Jan 10, 2024 om 22:32
Winkels & webshops
Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Geachte forumleden,

Ik sjouw al dagen mijn lege flessen van de ene naar de andere supermarkt.....

Zou het kunnen ,dat de supermarkten te veel lege blikjes en plastic flessen krijgen aangeboden en dat zij express de automaten uitzetten omdat ze anders verlies erop lijden?

Kortom : Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan? Lees meer

DS
DS1992 - May 12, 2024 om 00:34
Winkels & webshops

Mag albert heijn de prijs van een bestelling zomaar verhogen?

Onlangs heb ik iets besteld bij albert heijn. Het ging om een voorraad bier voor een festival. De totale prijs was €294,30. Dit bedrag heb ik geaccepteerd.  toen kwamen er nog bezorg kosten bij(logisch natuurlijk) deze bezorgkosten waren €5,70, wat het totaal bracht op €300,-

Na bevestiging stond er in de app dat het te betalen bedrag bij bezorging €300,- was. En dat bleef er ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer