ge
door gerurg Feb 15, 2004 om 13:36
Computers & telefonie

Verwijderen regels in "opstarten"

Via Systeeminfo - Extra - Hulpprogramma's voor systeemconfiguratie - Opstarten kom je bij de mogelijkheid om programma's automatisch te laten opstarten. Via vinkjes aan en uit te zetten. Nu staat er inmiddels een hele rij programma's die overbodig zijn (vinkje uit).
Hoe kan je die regels uit dat opstart menu verwijderen ? (Windows 98).

988 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 12:40
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er zal ongetwijfeld een methode voor zijn maar waarom zou je dat willen? Ze staan uitgevinkt dus doen niets. Het is ook beter om ze te laten staan zodat je ze weer kan aanvinken als je dat wil indien je ze nodig mocht hebben. Daarbij zijn er programma's die zichzelf ook weer automatisch aanvinken (bijv quicktime) dus dat kun je dan ook in de gaten houden.
Mocht je ze nog steeds perse wegwillen dan zoek ik het voor je uit.

ge
door gerurg - Apr 16, 2004 om 12:40
10 Antwoorden / 5 Vragen
0

Perse is overdreven, maar ik vind het slordig staan. Volgens mij vinkt Realplayer ook steeds zichzelf aan en blijft er over zeuren dat niet alle mediabestanden via Realplayer lopen.
Toch bedankt voor het antwoord.

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 12:40
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Klopt. Voor dat soort mediaplayers zijn trouwens alternatieven die al die problemen niet geven. Hoe dan ook. Hier is een lijst met de msconfig uitvink mogelijkheden: http://www.sysinfo.org/startupinfo.php

poiter
door poiter - Apr 16, 2004 om 12:40
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit kan via de registry.
Start via start -> uitvoeren -> regedit
Zoek naar de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Hier staan alle programma's die tijdens het opstarten worden geladen, en hier kun je ze ook verwijderen door rechts de gewenste regel te verwijderen.
De uitgeschakelde programma's staan in de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx

Succes

wa
door wazige - May 10, 2004 om 01:23
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Je kunt hier het beste het programma Regcleaner voor gebruiken. Daarin kun je de programma's die opstarten definitief weghalen maar ook een backup maken voor het geval je dit ongedaan wilt maken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Robert524450
Robert524450 - Jul 4, 2024 om 10:11
Winkels & webshops
Marktplaats forceert mij ID-verificatie door te lopen voordat uitbetaald wordt.

Marktplaats forceert mij ID-verificatie door te lopen voordat uitbetaald wordt.

Ik heb iets verkocht op marktplaats voor € 50,-. Nu forceert Marktplaats.nl mij een ID-verificatie door te lopen voordat het geld uitbetaald wordt. Ik heb dit jaar via 3 advertenties op marktplaats iet verkocht voor in totaal minder dan € 500,- Nu moet ik bij een nieuwe externe partij mijn persooonsgegevens registreren ondankt dat op de website van marktplaats staat dat er een ID-verificatie ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer