boreel20
door boreel20 Dec 12, 2013 om 16:22
Computers & telefonie

Vista start niet meer op

Ik heb een progr.van Bose op mijn comp. geïnstalleerd en toen is hij vastgelopen. Ik heb hem uitgezet en weer opgestart. Bij het opstarten zie ik het opstart logo en het balkje bewegen. Na verloop van tijd krijg ik een zwart scherm met de muisaanwijzer die kan bewegen. In veilige modus start hij ook niet op. Toen met de Cd opgestart maar dan kom ik ook niet verder.Systeemherstel geeft geen herstelpunten aan. Verder is de schijf als ik mijn 2e schijf met Win 7 opstart niet te benaderen. Ik heb nog een schijf met XP erin gezet en dan kan ik de Vista schijf wel openen. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn. Ik werk het liefst met Vista omdat ik programma's heb die op W7 niet werken






.

2304 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pk
door pkaldenberg - Dec 13, 2013 om 12:14
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat wordt Windows opnieuw installeren en kijken of de nieuwe software wel compatible is met Vista. Ik denk van niet (recenter). Advies: niet meer installeren.

vr1944
door vr1944 - Dec 13, 2013 om 12:48
1210 Antwoorden / 5 Vragen
0

programma's heb die op W7 niet werken



Welke programma's werken niet met W7??Installeer eerst Vista en daarna W7 er overheen dan werken alle programma's.Lijkt me overigens toeval dat er iets mis gaat met je PC tijdens het installeren van een Bose prog ( music link)?

ta
door tar - Dec 13, 2013 om 14:14
522 Antwoorden / 9 Vragen
0


Hey Boreel20,

Misschien voor in de toekomst?

Een systeemback-up of een complete schijf-Image is de manier om een compleet goed werkend Windowssysteem kinderlijk eenvoudig terug te zetten zonder 1 probleem en het werkt altijd!

Dit kan met het programma zoals het erg goede Acronis True Image, wat een probeerversie is; of met freeware (= gratis) programma's.

Todo-backup is ook zo'n gratis programma, wel in de Engelse taal, maar zeer eenvoudig te bedienen; ook voor niet Engels sprekende leken.

Als je een OpstartCD met Todo-backup maakt, kun je Windows ook herstellen als Windows niet meer werkt/niet opstart.

Gratis Todo-Back-Up

Succes!

ta
door tar - Dec 13, 2013 om 14:20
522 Antwoorden / 9 Vragen
0


P.S.

Hey Boreel20.

Kunt u met de originele Windows-cd de repair-functie niet inschakelen?

Werkt niet 1 van deze opties?

Herstellen Windows

Succes!

boreel20
door boreel20 - Dec 16, 2013 om 11:08
41 Antwoorden / 26 Vragen
0

Beste allemaal,
Ik wil jullie bedanken voor de reacties. Ik heb een nieuwe schijf gekocht en ben bezig alles terug te zetten voor zover ik het kan. Ik heb in ieder geval mijn les geleerd. De oude schijf bewaar ik voor het geval dat ik er nog meer data af wil halen.
Nogmaals bedankt, Joop van den Berg

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

El
ElleP - Jul 3, 2024 om 13:33
Winkels & webshops

Mag Webwinkel Boeties.nl restitutie weigeren in dit geval?

Paar weken terug paar laarzen gekocht. Online staat dat de laarzen in het begin oncomfortabel kunnen zijn, maar dat na 2 weken dragen het leer naar de voet gaat vormen. Dit staat op de site van Sendra, het merk van de laarzen. Ze voelden bij het passen wat oncomfortabel, maar ze pasten verder prima.   Na een kwartier erop lopen werden ze echter pijnlijk. Dit werd niet minder na een week en lang ... Lees meer

Mo
Movara - Jul 3, 2024 om 13:27
Winkels & webshops

Tegoedbon en geen geld na aankoop van kapot kledingstuk mag dat

heb een blouse (€19,99)gekocht in 2e handswinkel waar men zegt dat elk stuk zorgvuldig wordt nagekeken.
Helaas is bij dit stuk een fabricagefout over het hoofd gezien. Ik heb gebeld (14/6-'24); moest foto's met toelichting per email sturen.
hierna 2x gebeld en vanochtend uitsluitsel gekregen: geld kan niet teruggegeven of overgemaakt worden; dit staat ook op de kassabon.
Bij uitz ... Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer