ck
door ck Oct 8, 2007 om 15:54
Computers & telefonie

Wachtwoord draadloos internet

Hallo,


Ik heb 2 computers thuis met draadloos internet allemaal via zelfde modem. Maar bij een computer is is het internet uitgeknalt en nu vraagt hij om mijn beveiligingswachtwoord. Helaas kan ik de brief niet meer vinden. Nu heb ik gehoord van iemand dat ik het wachwoord kan vinden waar nog wel draadloos internet op zit. Klopt dit? enzo ja waar kan ik dit vinden?


Hartelijk bedankt,

492 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

brandtweer
door brandtweer - Oct 9, 2007 om 03:12
7 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hang het modem, dus met een kabeltje, even rechtstreeks aan die pc. Mocht het wachtwoord niet meer zichtbaar zijn, verzin er dan zelf één. Pas het wachtwoord op die andere pc dan ook aan. Is het overigens niet mogelijk om via die wel werkende pc het wachtwoord te achterhalen?


labswans
door labswans - Oct 9, 2007 om 06:41
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Probeer eerst bij de pc een herstelpunt van een week geleden terug te zetten om veel rompslomp te voorkomen. Lukt dat dan eeft u geluk gehad. Ik vindt het vreemd dat op een computer zonder aanwijsbare reden internet eruit knalt en u nu een probleem heeft. Welke actie heeft u gedaan net voordat het heeft plaatsgevonden ?


 


Een andere oplossing :


U zal de router moeten resetten naar fabriekinstellingen door met een paperclip o.i.d. de resetknop van de router ongeveer 10 seconden in te drukken. Dan gaat alles weer naar de standaard instellingen die bij begin van de installatie was. Raadpleeg wel uw handleiding voordat u het zeker doet omdat u de loginnaam en code uit het boekje moet overnemen.


 

ck
door ck - Oct 9, 2007 om 16:22
27 Antwoorden / 8 Vragen
0

Het is gelukt ik heb het wachtwoord van me "werkende" afgehaald,


Iedereen bedankt

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mo
Movara - Jul 3, 2024 om 13:27
Winkels & webshops

Tegoedbon en geen geld na aankoop van kapot kledingstuk mag dat

heb een blouse (€19,99)gekocht in 2e handswinkel waar men zegt dat elk stuk zorgvuldig wordt nagekeken.
Helaas is bij dit stuk een fabricagefout over het hoofd gezien. Ik heb gebeld (14/6-'24); moest foto's met toelichting per email sturen.
hierna 2x gebeld en vanochtend uitsluitsel gekregen: geld kan niet teruggegeven of overgemaakt worden; dit staat ook op de kassabon.
Bij uitz ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

El
ElleP - Jul 3, 2024 om 13:33
Winkels & webshops

Mag Webwinkel Boeties.nl restitutie weigeren in dit geval?

Paar weken terug paar laarzen gekocht. Online staat dat de laarzen in het begin oncomfortabel kunnen zijn, maar dat na 2 weken dragen het leer naar de voet gaat vormen. Dit staat op de site van Sendra, het merk van de laarzen. Ze voelden bij het passen wat oncomfortabel, maar ze pasten verder prima.   Na een kwartier erop lopen werden ze echter pijnlijk. Dit werd niet minder na een week en lang ... Lees meer