boy
door boy Feb 16, 2004 om 19:00
Computers & telefonie

Werkbalken bij internet explorer

Onder microsoft internetexplorer(6.0) heb ik een werkbalk staan met de naam Search, waarschijnlijk is deze meegekomen bij het dowmloaden van iets.
Ik kan wel het vijnkje voor deze werkbalk weghalen, doch als ik een nieuwe pagina op internet opvraag komt deze werkbalk weer in beeld.
Wie kan mij vertellen hoe ik werkbalken kan verwijderen bij internet explorer

715 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hansv
door hansv - Apr 16, 2004 om 12:42
13 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb ook last gehad van de balk. Ik heb hem verwijderd bij Configuratiescherm --> software. Hiertussen staat Search. Deze moet je verwijderen.

Daarbij wil ik ff een tip geven, waarom maak je geen gebruik van Mozilla Firefox. Dit is een zelfde soort browser en hier heb je geen problemen met dit soort grapjes die zichzelf automatisch downloaden. Firefox is gratis te downloaden van www.mozilla.org. Probeer het eens.. Want wie niet probeert die weet niet.

Groeten

Hans

tigertje
door tigertje - Apr 16, 2004 om 12:42
402 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als deze searchbar zonder een handeling van u in IE is terecht gekomen bestaat de kans dat het een virus betreft. Update uw virusscanner en scan uw systeem. Als er niets wordt gevonden kijken we verder.

poiter
door poiter - Apr 16, 2004 om 12:42
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ook hier geldt weer, het kan spyware zijn, deze is te verwijderen met bv het programma AdAware. Verder kun je in internetopties -> tabblad geavanceerd -> "Browser-extensies van derden inschakelen" uitschakelen, dat voorkomt dat software aan je browser wordt toegevoegd.

wo
door wouter1990 - Apr 16, 2004 om 12:42
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

als je op die balk rechter muisklik doet en je klikt op searchbar dan is hij weg

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer