sp
door spijker1 Jun 21, 2004 om 19:49
Computers & telefonie

Wie heeft er weleens van scarlett gehoord







wie heeft er welleens van de internetprovider scarlett gehoord en doen ze wel wat ze beloven (hoorde zat ze zonder abonnement van kpn kunnen opereren) en zijn ze echt wel zo goedkoop of zit er weer dat beruchtte addertje onder het gras


met vr.groet spijker1


345 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Jun 22, 2004 om 00:25
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Scarlet is een belgisch telecombedrijf, administratie is niet het sterkste punt van scarlet dubbele nota's rekeningen die niet kloppen op het gebied van telefonie (dit is in tros radar terug te vinden), en wat internet betreft zit er wel een klein addertje onder het gras in de voorwaarden wordt genoemd dat als u 20 min niet actief gebruik maakt van u verbinding dan wordt de verbinding verbroken permanent online zijn kunt u dus wel vergeten, ook de prijzen die scarlet ter vergelijking met andere providers op de website plaatst zijn achterhaald veel providers hanteren geen datalimiet meer maar F.U.P. op het moment zijn er ook veel aanbiedingen incl modem en geen aansluitkosten dus scarlet is niet de goedkoopste.


Zoekt u een provider die bij u past probeer dan eens de prijs vergelijkingssite http://elcheapo.nl/ klik op de rubriek internetten aan de hand van u verbruik en postcode geeft deze een overzicht van providers. mocht u een provider hebben kijk dan of u het ook met de voorwaarden.  groeten

dg
door dgloudemans - Jan 15, 2005 om 00:01
3 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hey Spijker,


Ik heb sinds juli 2004 een Scarlet aansluiting, en ALLEEN maar ellende, zoals ze zeggen zou ik 250minuten gratsi kunnen bellen, maar toch hebben ze nu al 2 rekeningen gestuurd met toch vaste telefonie, ik bel nog niet eens die 250minuten op..En als je dan belt om een uiutleg te krijgen dan zeggen ze dat ze het eerst willen gaan uitzoeken..Als ik dit had geweten had ik gewacht tot aug2005 dan krijgt Versatel het zelfde pakket voor minder geld..Dus denk er goed over na..Ook de service nadat je bent aangesloten is shit..


Groeten Danny Gloudemans

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer