rufus1
door rufus1 Jan 29, 2016 om 16:01
Computers & telefonie

Windows 10

Mijn computer geeft aan dat windows 10 niet kan worden geinstalleerd omdat mijn grafische kaart niet klopt. Hoe kan ik dat aanpassen?

745 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

eclipse
door eclipse - Jan 29, 2016 om 16:17
1561 Antwoorden / 370 Vragen
0

welke kaart zit  erin dan , heb je anders een goed mobo met grafische  chip ? Systeemeisen:

  • Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller
  • RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bits) of 2 GB (64-bits)
  • 16 GB beschikbare schijfruimte
  • Grafische kaart: Microsoft DirectX 9 grafisch apparaat met WDDM-stuurprogramma
  • Een Microsoft-account en internettoegang
  • als heb je nog  een oude agp kaart dan nog  moet ie deze accepteren. alles geupdated  stuurproggies  

eclipse
door eclipse - Jan 29, 2016 om 16:19
1561 Antwoorden / 370 Vragen
0

aanvullend op bovenstaand

Welkom bij de Microsoft Community! Een WDDM-stuurprogramma (volluit Windows Display Driver Model) is een stuurprogramma voor de videokaart, gemaakt volgens het drivermodel van Windows Vista en later. Op jouw computer zal hoogstwaarschijnlijk nog een XDDM-stuurprogramma (XP Display Driver Model) geïnstalleerd staan, dat niet meer wordt ondersteund in Windows 8. Het ligt er een beetje aan wat voor video-adapter er in het systeem zit, of hier nog nieuwere stuurprogramma's voor te vinden zijn.

 

Overigens is het ook niet helemaal een ramp wanneer er geen nieuwere voor zijn. In dat geval wordt gewoon het algemene videostuurprogramma van Windows gebruikt. Dit ontbeert allerlei extra functionaliteit die in de gespecialiseerde stuurprogramma's verwerkt zit, maar aangezien je blijkbaar nooit je drivers hebt geüdpatet lijkt het me sterk dat je die zult missen.

 

Je kunt achterhalen wat voor videoadapter je gebruikt door naar Start -> Uitvoeren te gaan, daar dxdiag te typen en opEnter te drukken. Als je ons vertelt wat er in het tabblad Beeldscherm staat, kunnen we je wellicht helpen zoeken naar een stuurprogramma.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

jd
jdbeste1 - May 4, 2024 om 21:07
Vrije tijd & tuin
TrackR app voor android

TrackR app voor android

Ik heb een TrackR tracker hier maar de bijhorende android app werkt niet meer. Is er iemand die hier een alternatieve app voor weet? Lees meer