st
door stieltjens Oct 29, 2004 om 17:20
Elektronica & tv

Canon E 230

Deze videocamera/recorder blijft om een tape vragen terwijl deze er wel in zit. Tape staat niet op save. Litiumbatterij is verniewd. Stroomtoevoer is in orde. Eject werkt goed. Lampje gaat van rood op groen.De tape wil dus niet starten.

454 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

da
door dave316 - Nov 26, 2004 om 21:03
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

kan het niet zo zijn dat de videoband niet te oud is en versleten nou bij mij was dat ook het zelfde probleem en ik heb dat al opgelost omdat de videobanden bij mij te oud was dus daar is misschien het probleem!!!1

rs
door rsnel - Jan 10, 2005 om 12:44
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Probeer eens om de harde reset te doen.


Dit gaat het makkelijkst door eerst de eventuele backup batterij die de datum vasthoudt te verwijderen, en daarna de accu aan te sluiten, en zodra de camera redelijk is opgestart te verwijderen, zodat de camera plotsklaps uitvalt. Wacht dan een paar uurtjes, en doe dan de datum batterij en de normale accu er weer op, en test.


DV cameras zijn zeer gevoelig voor het zomaar wisselen van verschillende merken bandjes door elkaar. Er laat zich dan al gauw een smeerlaagje af op het bandmechanisme wat dan weer moet worden schoongemaakt .


Lukt dit niet neem dan even contact op met camcorderservice.nl

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Rob van Damme
Rob van Damme - Sep 22, 2024 om 23:14
Auto & vervoer

Dealhunter Lidl aanklagen

Ik heb een elektrische fiets besteld bij Dealhunter Lidl maar hij is niet geleverd en ik heb er voor betaald een bedrag van €99,95 en ik heb van hun de bevestiging gekregen dat hij betaald is maar geen leveringsdatum gekregen wanneer hij zou geleverd worden en ik wacht er nog steeds op en de Lidl benaderd maar die konden mij niet helpen en ze konden de bestelling niet achterhalen. Mijn vraag is ... Lees meer

Nick714
Nick714 - Sep 20, 2024 om 13:14
Computers & telefonie

Mag KPN spotify in rekening blijven brengen en niet opzeggen?

Destijds bij het afsluiten van mijn abonnement gratis Spotify erbij gekregen. Na verloop van tijd werd dit betaald, want het was geen onderdeel meer van het abonnement. Prima! Echter, bleek dat het abonnement er om de zoveel tijd uitlag en kwamen de reclames van een gratis abonement steeds weer voorbij. Uiteindelijk dit dus opgezegd en een direct abonnement gepakt bij spotify. Helaas bleek dat KPN ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer