cy
door cyke-82 Nov 15, 2003 om 20:52
Elektronica & tv

JVC AV-32X25EU

Ik heb een tijdje geleden deze TV uitgezocht voor mijn Grootouders omdat hun oude televisie kapot was.
Normaal gesproken is JVC een degelijke merk maar ik vind het geluid van deze tv niet al te best, komt dit door deze merk TV of is dat met de meeste breedbeeld TV's het geval ??

(Een vaak voorkomende pieptoon)

817 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pu
door puckstar - Apr 16, 2004 om 11:59
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik heb ook een videorecorder aangesloten op mijn tv. als ik de videorecorder aan heb zondat ik een videoband bekijk, maar er zit wel een videoband in hoor ik ook een soort piep geluid uit mijn breedbeeld tv komen (sony).
videoband eruit halen en de piep is weg.

tazmanian
door tazmanian - Apr 16, 2004 om 11:59
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Een veel voorkomend probleem bij breedbeeld TV's is de hoge spanning die gemaakt moet worden voor de beeldbuis, hierbij kan een hoge pieptoon te horen zijn. dit komt dan van de hoogspannings trafo achter op de TV, en moet binnen bepaalde tolerantie vallen, [als de TV nog koud is kan het harder klinken] laat de leverancier dit controleren, om te controleren of het van de hoogspannings trafo komt is dit een heel simpel midel om daar achter te komen: de pieptoon mag niet van nivo veranderen als je het geluid op de TV harder of zachter zet. verandert deze pieptoon met het geluid mee, moet het probleem bij de versterker in de TV gezocht worden. dus door een specialist ook de positie van de TV kan invloed hebben op deze pieptoon staat hij bijvoorbeeld in een TV meubel, dan heb je kans dat deze als een klank kast gaat werken, waar door de pieptoon harder klinkt.

he
door herman_1 - Apr 16, 2004 om 11:59
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat vind u dan niet goed aan het geluid? Verwacht ook nooit een top HiFi geluid uit uw televisie!!! Het zijn maar kleine speakers die in de tv zitten. En op dit model is er ook wel veel teregelen qua geluid probeer dat eens. Maar nogmaals verwacht niet teveel. Beter is het om de tv aan te sluiten op de stereo dan heeft u een volwaardig geluid.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer