efclem
door efclem Dec 11, 2023 om 16:27
Elektronica & tv

Koelkast defect, 3 weken wachten op reparatie

Hallo,
Op maandag 4 december begon mijn koelkast enorm te brommen, ik heb dit aangemeld bij het bedrijf die mijn keuken en dus ook de koelkast heeft geinstalleerd. Dit bedrijf heeft de storing bij AEG gemeld en ik zou daar over terug gebeld worden. Ik heb vrijdag 8 december zelff maar eens gebeld en krijg te horen van electrolux (de reparatie dienst van AEG) dat ze 27 december wel langs komen, ze hebben het druk. Ik heb dus geen koelkast tijdens de feestdagen en ik heb dat apparaat ook nog eens nodig voor mijn medicijnen. 

Met de vraag of het niet sneller kan, met de mededeling dat ik al mijn eten uit de vrieser heb weg kunnen gooien en dat ik de machine gewoon nodig heb krijg ik als antwoord "we gaan ons best doen"

Wat moet je hier nu mee? Ik heb 5 apparaten van AEG gekocht en verwachte toch wel een redelijk support.
Met vriendelijke groet
Erik.

1216 5 Rapporteer
mahadma
door mahadma - Dec 11, 2023 om 16:36
11541 Antwoorden / 51 Vragen
3

Met 18.000.000 inwoners in NL en een drukke decembermaand, met vaak personeelstekort, verwondert het mij niet dat er wachtenden voor u zijn.  Wat uw medicijnen betreft, er zal vast wel een aardige buur zijn, waar u de medicatie in de koeling kunt leggen. Wellicht kunt bij een kringloop een nood kast op de kop tikken.

Beps
door Beps - Dec 11, 2023 om 16:37
75 Antwoorden / Vragen
1

Kijk eens op Facebook bij je in de buurt of iemand je tijdelijk kan helpen om toch iets te hebben voor je medicijnen en de feestdagen. Geen Facebook! Maak een account aan en kijk of er weggeefsites in je buurt zijn zet hier je vraag neer, en anders vraag je het via Marktplaats. 

Als je geholpen bent kun je dat account weer weg doen.

Ik schrijf dit voor de haters van Facebook, want daar kun je op wachten.

Ook kan je het via de supermarkt in je buurt proberen, hang er een briefje neer met je vraag of iemand een koelkast heeft.

Maar we kunnen AEG niet dwingen om sneller te werken, dus dan dit je opties.

sira
door sira - Dec 11, 2023 om 16:38
2341 Antwoorden / 24 Vragen
1

Hoe oud is de koelkast? Is repareren het nog wel waard?

Informeer bij een plaatselijke leverancier naar een mini koelkast, bent u in ieder geval gered met de medicijnen.
Blokker heeft er eentje in de aanbieding (€ 53,80). Geen Blokker in de de buurt, bij Bol kost dezelfde € 55,95, met een beetje geluk heeft u hem morgen of overmorgen in huis. Kijk anders op de site van Bol naar een iets grotere en duurdere, die u in de zomer voor dranken kunt gebruiken.

Thecla58
door Thecla58 - Dec 11, 2023 om 16:50
854 Antwoorden / 3 Vragen
2

Uhmmmm, 

ik zal wel simpel wezen...maar zet je je koelkast uit enkel en alleen vanwege het feit dat hij bromt?? Of heeft de koelkast zichzelf uitgeschakeld? 

Je hebt je eten uit de vriezer weg kunnen gooien? Dat krijg je ervan als je een koelvriescombinatie hebt (gemakshalve neem ik dat even aan).

Mijn tip... steek de stekker, als je die eruit gehaald hebt, er weer en et voilà je hebt met de komende weken een werkende koelkast.


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Eg
EgbertB10 - Apr 28, 2024 om 16:06
Winkels & webshops

Orthodaily

Ik heb schoenen besteld bij ORTHOdaily.nl https://orthodaily.nl/ Het zouden dus orthopedische schoenen moeten zijn. Het zijn gewone schoenen van een middenkwaliteit, wat je eigenlijk ook mag verwachten bij die prijs. Ze worden rechtstreeks uit China geleverd via Yun Express in Rozenburg. De Nederlandse verkoopvestiging zit op een bovenwoning in Amsterdam met een telefoonnummer uit Leiden dat ... Lees meer

ca
catharina1 - Apr 28, 2024 om 15:42
Huishouden & energie

Appartement. Gas/cv installatie definitief afsluiten

Goedemiddag,

Woon in een appartement. In het kader van verduurzaming wil ik van het gas af. Inductieplaat aangeschaft en een boiler. Verwarm de woonkamer elektrisch d.m.v. een kachel, gas/cv installatie gebruik ik niet meer en is afgekoppeld door een installateur.
Ik wil het gas definitief af laten sluiten, heb een aanvraag lopen.
VVE geïnformeerd over mijn plannen.
De ... Lees meer

empee
empee - Apr 27, 2024 om 20:44
Computers & telefonie

Pictogram op beginscherm plaatsen

Op mijn desktop met Windows 11 staan op het beginscherm meerdere pictogrammen, die ik vaak gebruik. Nu wil ik er eentje bij zetten, maar ik heb dat al zolang niet meer gedaan dat ik niet meer weet hoe dat moet. Wie kan en wil me helpen? Lees meer