Se
door Senior1950 Dec 19, 2016 om 19:59
Elektronica & tv

KPN

Beste, Ik heb een kpn all-in-1 glasvezel pakket. Hierin zit begrepen gratis bellen naar vaste kpn nummers. Sinds vorige maand wordt er op mijn faktuur ook kosten berekend voor het bellen naar vaste kpn nummers. Ik heb hiervoor de klantenservice gebeld en deze bevestigde mij dat ik helemaal gelijk had en dat de kosten die voor het bellen naar vaste nummers op mijn volgende faktuur verrekend zouden worden. Wat schets mijn verbazing, op de faktuur van december staat geen verrekening maar wel weer een bedrag voor het bellen naar vaste nummers. Zijn er meer mensen die deze ervaring hebben met kpn en is hiervoor een oplossing. Met de helpdesk van kpn kom ik er niet uit, deze beroepen zich dat er, in tegenstelling wat een andere helpdesk medewerker heeft gezegt dat ik wel vrij bellen heb, dat ik mij vergis en dat ik deze telefoonkosten naar vaste nummers wel gewoon moet betalen. Kunt u mij helpen?
Met vriendelijke groet,
J.J. de Haas

1123 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sjjoppy
door sjjoppy - Dec 19, 2016 om 20:06
7200 Antwoorden / 3 Vragen
1

Misschien kunt u beter uw klacht via een formulier kenbaar maken.
https://www.kpn.com/service/contactformulier.htm

tijger1
door tijger1 - Dec 19, 2016 om 20:07
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Maar wij kunnen uw contract toch niet nalezen? Dat moet u zelf doen. En als u gelijk hebt, dient u een klacht in. Simpel.

marita5
door marita5 - Dec 19, 2016 om 20:08
11525 Antwoorden / 15 Vragen
1

Hallo Senior1950 , 

Stel uw vraag / klacht  op het kpn forum daar reageren moderators , klik op de rode regel .

https://forum.kpn.com/

Johkwe
door Johkwe - Dec 19, 2016 om 21:48
44 Antwoorden / Vragen
0

Het abb. is gratis en bellen niet.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Fi
Figi - Apr 29, 2024 om 12:16
Computers & telefonie

Zoom en Windows 11 wel geluid maar er komt geen muziek door

SInds augustus 2023 heb ik een nieuwe Acer laptop gekocht toen nog bij BCC. Maar van begin af aan komt er bij Zoom de muziek niet door als ik een webinar heb. De host plaats een muziek/lied en ik hoor dan niets of alleen de menselijke stem. Het geluid doet het verder goed. Waar ligt dit aan is dit Windows 11 of ligt het aan de laptop? Wie kan me hierbij helpen? Lees meer

Martijn van den Ham
Martijn van den Ham - May 7, 2024 om 18:46
Huishouden & energie

LOQED slim slot

Ik ben in het bezit van een slim slot van LOQED waar ik zeer veel plezier van heb krijg ik zojuist een mailt binnen dat ze genoodzaakt zijn de cloud dienst betaald te maken voor een bedrag van € 4,95 per maand. Mag dit zo maar?!!!
Het slot heb ik uitgekozen gezien de functionaliteiten die er op zitten en dat er geen abonnement op zat en nu wordt er toch een abonnement door je strot gedrukt. ... Lees meer

te
teesee64 - May 8, 2024 om 00:38
Computers & telefonie

Tarieven domeinnaam

Ik wil een domeinnaam registreren bij Transip.nl. Nu zie ik daar bij de tarieven die ze rekenen alleen het actie tarief staan. 0,49 euro cent voor het eerste jaar voor een .nl domeinnaam. Maar wat het verlengen na een jaar gaat kosten, vermelden ze er niet bij. Na lang zoeken kom ik uit op een link waar volgens hun de tarieven zouden moeten staan, maar ook daar staat niet wat het kost.

... Lees meer