mi
door miranda1980 Jan 16, 2008 om 19:54
Elektronica & tv

LCD of plasma

Hallo mensen,


Ik heb een vraagje. Ik wil een tv kopen alleen ik weet niet wat het beste is: een plasma of lcd. Kan iemand mij vertellen wat het verschil daar tussen is en ik zou ook graag willen weten wie een lcd of plasma tv heeft en wat je dar voor ervaringen mee hebt.


 


Met vriendelijke groet,


 


Miranda van der Velde


 

491 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

birdies
door birdies - Jan 17, 2008 om 08:44
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Ik heb sinds een jaar een Panasonic plasma en zou niet anders willen.


gery
door gery - Jan 25, 2008 om 16:04
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Heb zelf een plasma tv van Philips en ben erg tevreden.
Waarom heb ik gekozen voor plasma, allereerst dat lcd toch tegenvalt met snelle beelden ook al lijkt het scherper (soms te scherp) Maar ook omdat in de electronica industrie gefluistert wordt dat de lcd verdwijnt en plasma met de nieuwe LED tv overblijven.

De LED TV heb ik in Duitsland gezien bij Saturm, pffff, plaatje zelfs van heeel dichtbij, maar nog wel aan de prijs. In Nederland heb ik ze nog niet gezien, maar ze zijn wel in aantocht.


:-)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Na
Nathalie12 - Nov 29, 2023 om 21:59
Geldzaken & recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

De SNSbank is gestopt met het verstrekken van de digipas en nu kan ik alleen bankieren als ik hun app download of een browsercode aanvraag. Het probleem is dat ik vroeger hun app wel op de telefoon had en toen de telefoon ouder was en ik geen nieuwe updates meer kon uitvoeren, de bank berichtte dat vanwege de veiligheid ik niet meer kon bankieren op de telefoon.Je wordt dus gedwongen om een nieuwe ... Lees meer

be
benedictus57 - Dec 1, 2023 om 20:13
Geldzaken & recht

Woekerpolis akkoord; wat moet je doen als je niet bent aangesloten bij de partij

bij het akkoord tussen de 5 partijen en ASR en Aegon is ook afgesproken dat men gecompenseerd wordt ook al ben je niet aangesloten bij 1 van de 5 partijen en als je nog geen compensatie hebt gehad. hoe kom ik erachter of ik recht heb op compensatie? ik heb een woekerpolis gehad en na de looptijd heb ik wel gevraagd of ik in aanmerking kwam maar Aegon schreef dat ik nergens recht op had.
waar ... Lees meer

mr
mrsmary - Dec 1, 2023 om 14:50
Winkels & webshops

Mijndrogist.nl levert niet en niet bereikbaar

24 november bestelling gedaan. Track and trace gekregen met levering van DHL. Mail gekregen dat zending niet werd uitgeleverd ivm beschading vd verpakking. Daarna is het stil. Mijndrogist reageert niet op contact formulier die op de website staat en ook nog geen reactie op email naar klantenservice. Het telefoonnummer is niet meer in gebruik.
Meer mensen met problemen met Mijndrogist.nl ? Lees meer