miem
door miem Jun 5, 2005 om 07:59
Elektronica & tv

Mp 3/I pod

ik ben van plan een mp3 speler aan te schaffen.


Is een I pod een goede optie of zegt iemand "nee vooral niet doen"


wat zijn jullie ervaringen.


miem

390 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

morrigan
door morrigan - Jun 5, 2005 om 10:22
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat wil je dat de mp3-speler allemaal kan en hoeveel geld heb je er voor over? Moet het een heel klein licht apparaatje zijn dat gemakkelijk meegenomen kan worden of mag het best wat groter zijn?


Mijn tip: kijk ook even op www.kieskeurig.nl bij mp3-spelers om ervaringen van anderen te lezen en om te kijken welke speler aan jouw wensen en budget voldoet.

kathy1978
door kathy1978 - Jun 5, 2005 om 10:43
69 Antwoorden / 4 Vragen
0

Ik heb zelf een creative muvo V200 twee weken geleden aangeschaft. Deze kostte 150 euro bij de paradigit. Ik heb bij mijn aankoop gelet op het volgende.


- radio (in de creative aanwezig)


- geheugencapaciteit van 1 gb


- klein en stevig


- geen usb kabel maar als een datastick gelijk in de usb poort van de computer (kabeltje kan kwijtraken en moet je altijd meesjouwen


- mp3 speler ook te gebruiken om data files op opteslaan en uit te wisselen met andere computer zonder extra software.


- bijgeleverde software om cds te rippen en om te zetten in mp3


Voorts wil ik nog opmerken dat het belangrijk is om te weten waarvoor je de mp3 speler gaat gebruiken. Ik gebruik hem bij het skaten. Een ipod of soort gelijk aparaat is dan geen optie want te groot, komt door de harde schijf die daar in zit. Een bijkomend nadeel is niet alleen de afmeting maar ook de harde schijf zelf want skaten met een harde schijf is geen optie omdat een harde schijf schok gevoelig is en dus snel kapot kan gaan. In mp3 spelers met een interne geheugenkaart zitten geen bewegende delen.


Ik zou zeggen doe eens een vergelijkend warenonderzoek. Kijk wat je wil en zoek de winkels op. Laat je in indergeval niet leiden door de verkopers want die hebben er vaak nog minder verstand van.


Succes,


Kathy

po
door potterfantje - Jun 10, 2005 om 20:20
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

De I-Pod shuffle is in ieder geval niet veel speciaals want op de Packard Bell AudioDream zit dat bijvoorbeeld ook. I-Pods zijn ook duur. De audiodream heeft een hele goede geluidskwaliteit! Kijk en vergelijk op www.bcc.nl of www.dixons.nl .  Nu ben ik wel weer klaar met dit husselverhaaltje...

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Dr
Driftig - Oct 14, 2024 om 18:34
Auto & vervoer
Drift trike

Drift trike

Geachte heer/mevrouw,

Mijn zoon wil van zijn spaargeld een drift trike kopen, alleen ben ik niet bekend met de wetgeving omtrend deze elektrische voertuigen.
Ook het zoeken op de pagina van de rijksoverheid en RDW heeft mij niet verder geholpen. Waar kan ik teruglezen welke voertuigen toegestaan zijn op de weg of stoep? Op de pagina van de rijksoverheid staat wel een overzicht van ... Lees meer

tenormin
tenormin - Oct 15, 2024 om 14:20
Geldzaken & recht

Betalingsherinnering Postnl

Kreeg van Postnl een paar weken geleden een kaart om €4,56 te betalen: iemand had mij iets gestuurd waar te weinig postzegels op was geplakt. Met hen in contact getreden van wie de post zou moeten zijn. De afzender was helaas onbekend. Aangezien ik (tegenwoordig) alleen nog post ontvang van de Bank, mijn Zorgverzekering en de Belastingdienst, (en 1 keer per jaar Eneco): heb ik niets ontvangen. I ... Lees meer

De
De Adelaar - Oct 16, 2024 om 16:57
Geldzaken & recht
Wielerflits zoekt telefoonnummers van anonieme gebruikers op

Wielerflits zoekt telefoonnummers van anonieme gebruikers op

De afgelopen dagen heeft de hoofdredacteur van Wielerflits anonieme forumleden gebeld. Dit met betrekking tot reacties onder een nieuwsbericht waarbij de website bekritiseerd werd op slechte journalistiek. De hoofdredacteur licht zijn werkwijze zelf netjes toe:

"(Gebruikers)naam intikken in de zoekmachine. Paar slimme zoektermen en je vindt vaak een adres of 06." Zie hier bijvoorbeeld ... Lees meer