2468
door 2468 Sep 25, 2005 om 19:52
Elektronica & tv

MSI Mp3 speler

Hallo, ik heb al heel lang een msi mp3 speler met 256 mb. Ik ben er ook al heel lang tevreden mee, op een ding na. Sinds ik hem heb gekocht is het al zo dat als hij na 2 min. aanstaan ofzo langzaam het beeld weggaat zeg maar, net of staat het contrast heel erg laag. Op het laatst kan ik niet eens meer zien wat er op staat, verders doet hij het dan nog gewoon.


Terug gaan met het ding is geen optie omdat ik hem zowat al een jaar heb, misgien is het dan ook wel mijn eigen schld maar ik dacht dat het misschien aan lege batterij of instelling lag.


Weet iemand wat dit wel is of misschien moet er een speciale batterij in ofzo, of had iemand dit ook en is er toen direct mee terug gegaan?? Ik hoor het graag.. Alvast bedankt voor dit lezen in ieder geval : )


2468

491 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

redfloor
door redfloor - Sep 25, 2005 om 20:51
166 Antwoorden / 21 Vragen
0

Je kunt uiteraard best terug gaan. Wellicht weten zij wat er aan de hand is. Of je garantie hebt is een ander verhaal. Daarvoor zou je de kassabon erbij moeten halen. Producten hebben een bepaalde levensduur die je van ze kan verwachten. Misschien kunnen ze je toch helpen.


 


Succes!

morrigan
door morrigan - Sep 25, 2005 om 21:22
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kijk ook eens in je gebruiksaanwijzing. Want mijn mp3-speler (ander merk) doet dit ook. Er staat in de gebruiksaanwijzing dat dit is om de batterij te sparen. Bij het drukken van een toets gaat het display dan weer aan.

user123
door user123 - Sep 25, 2005 om 21:44
1346 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik kan maar 2 oorzaken verzinnen :


1. Er is veel druk uitgeoefend op het display (niets aan te doen)
2. De accu levert onvoldoende stroom (meest waarschijnlijk)

Resolutie : accu vervangen (indien mogelijk) Vraag dit eens bij uw lokale electronica speciaalzaak (welke losse transistors en soldeerbouten e.d. verkoopt)

2468
door 2468 - Sep 26, 2005 om 17:01
6 Antwoorden / 6 Vragen
0

Ok dank allemaal voor de reacties, ik zal even het een en ander proberen en dan laat ik het wel weten, en hoop ik de oplossing te vinden. Ik had ook nog ff een vraag aan Robbedoes,


hoeveel kost dat ongeveer, een nieuw accuutje erin?


vr gr 2468

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer