mm
door mmdewaal Apr 6, 2004 om 11:46
Elektronica & tv

Philips DVD

4 maanden geleden Philips DVD aangeschaft, vanaf begin al problemen: geluid van ventilator komt boven gewone volume uit. Teruggeweest bij winkelier, deze heeft het apparaat teruggestuurd naar Philips, na een aantal weken eindelijk teruggekregen: vol met diepe krassen aan de voorzijde van het apparaat. Weer terug naar winkelier -> philips. Model is inmiddels uitgelopen dus er kan geen nieuwe geleverd worden. Zijn inmiddels 4 maanden verder en wil eigenlijk geld terug eisen. Iemand suggesties om dit toch netjes af te kunnen handelen?

370 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

el
door ellepv - Apr 16, 2004 om 13:11
40 Antwoorden / 0 Vragen
0

ALs megapool een doorstart kan maken, dan kan je wellicht daar terrecht, anders zou ik het als ik u was bij de importeus voor nederland proberen, of wellicht dat u met deze site: http://www.jvc.nl wat kan aanvangen?
Succes ermee!

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 13:11
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

Na mijn idee moet de winkelier met een alternatief komen, aangezien het model niet meer te leveren is en beschadigd is terug gekomen. Mocht er geen alternatief zijn kunt u uw geld terug eisen.

da
door davidoontje - May 4, 2004 om 23:44
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Philips kan besluiten het apparaat te crediteren, dat wil zeggen vervangen voor een nieuwer model met dezelfde specificaties. Zij doen dit echter enkel in zeer dringende gevallen, mijn advies luid in deze: breng het apparaat terug naar de winkel waar het app. eerder ter reparatie aangeboden is en bied het opnieuw aan; normaliter heeft u nl drie maanden garantie op een reparatie. Voeg bij de klachtomschrijving een verzoek tot creditering toe ivm met de toegebrachte schade en controleer nauwkeurig uw afgiftebewijs. Verder zal het afwachten worden.


 


mvg, david

ma
door martin1 - May 9, 2004 om 16:11
346 Antwoorden / 4 Vragen
0

Ik snap de reactie niet, ten eerste staat in de vraag nergens dat het product bij megapool is gekocht. Dus die verwijzing snap ik niet. Om voor een defect philips apparaat te kijken op de site van JVC lijkt me ook niet de meest logische stap.

ma
door marinus55 - Feb 27, 2012 om 17:37
8 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik was er afgelopen zaterdag ook maar we zijn na een uur weer weg gegaan .
Het was veel te druk je kun niet normaal ergens bij komen , fijn voor de rai dat ze zoveel verdiend hebben .

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ke
Kees Velker - May 3, 2024 om 17:47
Auto & vervoer
Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Audi etron... dure auto... maar.. kwalitatief uitermate teleurstellend

Dure EV gekocht. Audi RS Etron GT, Leuke auto, maar veel problemen. Na problemen met de verwarming (in de winter viel de verwarming uit, helaas geen verwarming, handschoenen aan om zonder bevroren vingers te sturen) nu recent drie keer achter elkaar is de auto volledig stilgevallen. Tijdens het inhalen op de snelweg tijdens de drukke avondspits, viel de auto gewoon volledig uit. Via gevaarlijke ma ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer