aa
door aapjea Nov 16, 2007 om 20:43
Garantie & verzekeringen

Anw en ouderschapsverlof

Ik heb een vraag over anw en ouderschapsverlof. Ik heb een anw uitkering van de svb en hiernaast een baan. Eind juni heb ik voor een periode van 5 maanden ouderschapsverlof opgenomen. Omdat ik onregelmatige diensten werk en mijn onregelmatigheidstoeslag (vast bedrag)  een maand later ontvang heb ik bij de svb aangegeven per 1 aug ouderschapsverlof te hebben genoten omdat toen mijn salaris het werkelijke salaris was gedurende de 5 maanden. Ook een loonstrook van aug bijgevoegd. Heb ik correct gehandeld??

757 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 16, 2007 om 22:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik zal een deskundige op svb terein tippen (die ik al even niet opmde site zag)(Louisa2)

ve
door verwijderd - Nov 18, 2007 om 00:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

U stelt uw vraag over inkomsten van augustus niet voor niets in november, dus ik neem aan dat u problemen heeft met de SVB. U daar naartoe verwijzen heeft dan ook geen zin.


De hoogte van de ANW is oa afhankelijk van andere inkomsten. U bent verplicht om niet alleen veranderingen in uw inkomen, maar ook andere veranderingen die van invloed kunnen zijn op uw ANW uitkering te melden. U schrijft dat u heeft opgegeven per 1 augustus met ouderschapsverlof te zijn gegaan, terwijl de werkelijke datum eind juni was. Ongeacht of u in juli nog de onregelmatigheidstoeslag van juni ontving zou dit gezien kunnen worden als het niet voldoen aan de gegevens erstrekking of het onjuist verstrekken van gegevens.


Helaas kan ik verder niets meer met deze vraag, domweg omdat ik niet alle informatie ken en niet weet wat de problemen zijn.


Als u er meer over kwijt wilt hoor ik het graag.


groet louisa2

ve
door verwijderd - Nov 18, 2007 om 19:00
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dank je voor je antwoord Louisa


Ik heb nog geen contact met de svb gehad dus ik ga ze morgen maar eens bellen om te kijken of ik juist heb gehandeld. Ik heb gedacht dat de maand augustus de peilmaand was omdat mijn salaris toen het juiste was. Misschien had ik inderdaad 2 x een loonstrook moeten toesturen met 2x veranderde inkomsten. Het te weinig ontvangen anw van de maand juli wordt gecompenseerd met het teveel betaalde in november nam ik aan misschien geheel ten onrechte. Ik zou wel per 1 dec de loonstroken ter verificatie toegestuurd hebben over de maanden juli t/m nov


Dat ik de vraag nu stel is dat ik in maart dezelfde aanvraag ga doen. Bedankt in ieder geval voor het antwoord.

ve
door verwijderd - Nov 19, 2007 om 11:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Louisa2@ off-topic .... je zag de vraag dus al. Er ging met de link iets fout.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer