ma
door martinmarjo Feb 2, 2015 om 15:17
Garantie & verzekeringen

WAO en Premie vrij pension opbouw

Door diverse ingrijpende gebeurtenissen ben ik voor 35% arbeidsongeschikt geraakt, maar omdat ik graag wilde werken heb ik via bemiddeling van het UWV in Rotterdam en Start diensten te Vlaardingen een baan aangeboden gekregen bij de Dukdalf te Maassluis voor een volledige werkweek van 36 uur.
Dit werk van Chef Magazijnen, deed ik met veel plezier en naar alle tevredenheid tot 18 nov 1998 toen werd ik getroffen door een Beroerte en 100 % arbeidsongeschikt raakte.

Via Start Diensten, werd bij indiensttreding een pensioen regeling aangeboden van Nationale Nederlanden, hier ben ik mee akkoord gegaan en werd er elke week de premie van mijn salaris ingehouden.

Na mijn beroerte, werd mij geadviseerd een aanvraag in te dienen voor een premie vrije opbouw van mijn pensioen.

Dus alle papieren opgevraagd en opgestuurd, helaas alles voor niets, Nationale Nederlanden zegt, dat ik hiervoor niet in aanmerking kom, daar ik bij het afsluiten van de verzekering al 35% arbeidsongeschikt was.

Ik ben hier vooraf door zowel Start als NN nooit op de hoogte gesteld

Nu heeft er vanaf 1998 tot op heden, geen pensioen opbouw plaats gevonden,.

Heeft U nog meerdere van deze meldingen binnen gekregen?
Hoe zijn die opgelost en wat zou ik nog kunnen doen??

Graag Uw antwoord
bij voorbaat dank
Martin Gaikema

389 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tenormin
door tenormin - Feb 2, 2015 om 15:55
16830 Antwoorden / 108 Vragen
0

@martinmarjo, zoals ik uw vraag leest stelt u deze vraag aan de redactie van Kassa. Dit is het forum van Kassa. Laat uw bericht nogmaals achter bij Contact met Kassa, links onderaan deze pagina.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Eg
EgbertB10 - Apr 28, 2024 om 16:06
Winkels & webshops

Orthodaily

Ik heb schoenen besteld bij ORTHOdaily.nl https://orthodaily.nl/ Het zouden dus orthopedische schoenen moeten zijn. Het zijn gewone schoenen van een middenkwaliteit, wat je eigenlijk ook mag verwachten bij die prijs. Ze worden rechtstreeks uit China geleverd via Yun Express in Rozenburg. De Nederlandse verkoopvestiging zit op een bovenwoning in Amsterdam met een telefoonnummer uit Leiden dat ... Lees meer

@T
@Tedje1 - Apr 28, 2024 om 15:42
Huishouden & energie

Appartement. Gas/cv installatie definitief afsluiten

Goedemiddag,

Woon in een appartement. In het kader van verduurzaming wil ik van het gas af. Inductieplaat aangeschaft en een boiler. Verwarm de woonkamer elektrisch d.m.v. een kachel, gas/cv installatie gebruik ik niet meer en is afgekoppeld door een installateur.
Ik wil het gas definitief af laten sluiten, heb een aanvraag lopen.
VVE geïnformeerd over mijn plannen.
De ... Lees meer

Do
Doerak_games - Apr 27, 2024 om 01:33
Elektronica & tv

Alternate weigert terugbetaling of Een niew Moederbord stomme oplichters

nou ik heb eens een pc besteld alternate leek wel de goedkoopste ( is ook zo ) maar ja alles werkt behalve het moederbord denk nou dat komt wel goed veel 5 sterren op de website maar ja ik stuur dus een mailtje van hey ik heb een moederbord ontvangen maar dees is defect geleverd nou alternate test het zegt vervolgens dit is gebruikers schade dus  je garantie vervalt oke dus garantie heb je geen r ... Lees meer