ba
door bas1988 Nov 16, 2010 om 21:45
Garantie & verzekeringen

Zorgverzekering

Hallo,

Nadat ik afgelopen de uitzending van Kassa gezien had over de zorgverzekering wilde ik ook overstappen.
Op dit moment ben ik nog klant bij VGZ, toen ik ze opbelde om te vragen hoe ik me bij hun af kon melden zei de medewerkster dat ik dat via een brief kon doen.
Alleen vervolgens zei ze dat ik het beste alvast 2 brieven kon sturen en hem nog een keer in de pc op kon slaan omdat ik er vanuit moest gaan dat ze de brief kwijt raken.
Dit vind ik een erg rare instelling hebben jullie hier ook mee te maken of is dit alleen normaal bij VGZ.

Groetjes

991 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Nov 16, 2010 om 21:51
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hebben wel meer bedrijven last van helaas, die 2 brieven kunnen ook kwijt raken trouwens en dat je hem opslaat op pc is ook geen bewijs.............

Dus aangetekend met ontvangstbewijs verzenden en bevestiging van ontvangst en accoord beeindiging verzekering vragen.

Als je een andere Aanvullende verzekering wilt kun je beter voor je de oude opzegt kijken of een ander je daarvoor wel accepteerd, dat zijn ze namelijk niet verplicht en als je dan al hebt opgezegd zit je als je pech hebt straks zonder aanvullende verzekering.

Succes,

an
door anicu - Nov 16, 2010 om 22:08
110 Antwoorden / 0 Vragen
0

Gewoon aanmelden bij die andere zorgverzekeraar. Want die ander heeft namelijk een opzegservice: dan hoef jij je geen zorgen te maken of alles wel goed komt.

fo
door forumfreak - Nov 18, 2010 om 14:42
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik zou inderdaad gewoon aangetekend verzenden. Er zullen naar verwachting ruim 1 miljoen mensen overstappen. Je kunt wel nagaan wat voor overlast dat kan geven.

Die zes euro voor de aangetekende brief kan een boel ellende doen voorkomen en als je kijkt naar de verschillen in de basispremies dan heb je dit er zo uit. Vergelijk zorgverzekering 2011 is zo'n website die in een duidelijk overzicht laat zien, dat er al gauw € 200,- verschil zit in de basispremie.

Maar let op dit zegt niet alles. Houd goed rekening met het feit wat je verwacht nodig te hebben. Fysiotherapie, Eerstelijns pschychologie, Alternatieve geneeswijzen en Orthodontie (voor kinderen), zijn de meestvoorkomende aanvullende kosten, dus let ook hier goed op.

Laat nog even weten of het goed is gegaan. Ben wel benieuwd.

gr. Rita

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer