ba
door babbus Oct 20, 2005 om 20:54
Geldzaken & recht

Abonement loopt ongevraagt door

In het begin van dit jaar word ik gebeld door een medewerker van het Veronica (tv gids) of ik een abonementje wil. Nou ja dat wil ik wel een half jaar voor 26 eries dus doe maar.  Nu krijg ik een acceptgiro dat ik 46 euries moet betalen voor het nieuwe jaar!!!!!! Hallo daar heb ik niet om gevraagd!!!!


Nu is het al bij een incacco buro ik weiger om te betalen een handtekening heb ik nergens onder gezet en om verlenging heb ik ook niet gevraagd. Ben ik nu verplich om te betalen??????


 


 

441 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

yx
door yxl - Oct 20, 2005 om 21:19
4 Antwoorden / 13 Vragen
0

het was dus een abo met stilzwijgend verlengen! Ik weet niet of je de voorwaarden hebt kunnen lezen vooraf. Neem cotact op met veronica en informeer naar het verlengen.  Als dit in de voorwaarden staan, kan je weinig aan doen. Typisch voor die acties, een half jaar voor X en dan echt verdienen aan de jaarabo's. Missschien hebben ze coulance regelingen?


succes


 

scroogy
door scroogy - Oct 20, 2005 om 21:36
367 Antwoorden / 20 Vragen
0

Ik ben bang dat je er niets tegen doet, je accepteerde een eerste halfjaar met korting, dat betekend dat je gewoon een abonnement bent aangegaan.


Er zit niets anders op dan te betalen en meteen opzeggen anders moet je nog een jaar. Een veel voorkomend probleem, een proefabonnement waarbij je moet opletten.


Volgens mij is er in kassa een tijd geleden een onderwerp geweest dat abonnementen maar 1 jaar zouden moeten duren en je voor een volgend jaar middels betaling aan moest geven dat je nog een jaar lid wilde blijven.

ricardow
door ricardow - Oct 20, 2005 om 22:16
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Hallo,


Ja ook ik denk dat je hierts meer tegen kan doen. Helaas hanteren bedrijven tegenwoordig steeds vaker de 'negatieve optie', die inhoud dat als jij iets NIET doet, dat dan het abonnement (of bijvoorbeeld een verzekering) automatisch stilzwijgend wordt verlengd.


Het enige advies wat ik u mee kan geven is, om inderdaad het abonnement AANGETEKEND op te zeggen, voor het volgende jaar zodat u er niet nog een jaar aan vast zit.


Groet Richard

ricardow
door ricardow - Oct 20, 2005 om 22:58
202 Antwoorden / 7 Vragen
0

Ja ook ik denk dat je hier niets meer tegen kan doen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer