sunset_1
door sunset_1 Dec 22, 2008 om 19:15
Geldzaken & recht

Alice schrijft niet af?

Sinds begin oktober maken wij gebruik van Alice Comfort, waarvoor we maandelijks ongeveer E30 betalen. De eerste factuur van Alice van totaal bijna E130 (aansluitkosten etc) staat al klaar op de site vanaf november klaar, en zou op 21-11 worden afgeschreven. Tot nu toe willen ze blijkbaar ons geld niet hebben, er wordt nl. niets afgeschreven!

Telefonische navraag bij Alice leert dat er geen facturen open staan, maar dit willen ze niet schriftelijk bevestigen. Wat toe doen?



354 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Dec 22, 2008 om 19:23
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Geld lekker laten staan (en mischien nog beetje rente over vangen) tot ze gaan afschrijven.


Het verjaart voorlopig niet dus zeker niet uitgeven dat geld.


Zelf overschrijven zou ik niet aan beginnen, kans dat ze het dan ineens ook afschrijven en dan heb je 2 keer betaald en zie het dan maar weer eens op redelijke termijn terug te krijgen........


Succes,

poltol
door poltol - Dec 22, 2008 om 19:30
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Vaak kunt u op een speciaal mail adres vragen stellen over een factuur. Waag er eens een mailtje aan. En hou tevens in de gaten wat er deze maand gaat gebeuren. Voordat u het weet ligt u maanden achter met betalen omdat die slimmerikken hun computer niet op orde hebben. Controleer ook eens of bij Mijn Gegevens alles juist vermeld staat. Mn het rekeningnummer waar vanaf het geld moet verdwijnen. Misschien betaald er wel iemand anders voor u.;-))


Vr.gr. poltol

edwardus
door edwardus - Dec 22, 2008 om 19:32
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Eigenlijk is hier gewoon heel artikel 15 van de AV van toepassing, ik zal het niet citeren, staat gewoon online. Het lijkt erop dat er een foutje zit in de administratie, best mogelijk dat ze nu incasseren van iemand anders. Als je geen rottigheid wilt zou ik hier toch maar even achteraan gaan.


sunset_1
door sunset_1 - Dec 30, 2008 om 08:33
265 Antwoorden / 22 Vragen
0

Opgelost! Na op 23 december eindelijk iemand bij de klantenservice gesproken te hebben die wél mee wilde denken (Tja, ik weet eigenlijk ook niet waarom u geen betalingsherinnereing heeft ontvangen), ben ik op kerstavond terug gebeld. Vanaf december wordt alles netjes geincasseerd, de rest moet ik handmatig overschrijven. Netjes.

Feit blijft dat het jammer is dat je minimaal 3 keer moet bellen naar een 09xx nummer, terwijl je zelf ter goeder trouw een machtiging tot incasso hebt gegeven.


na
door namliam - Dec 30, 2008 om 09:47
99 Antwoorden / 7 Vragen
0

Zolang je niet afgesloten wordt...


Ik heb iets vergelijkbaars gehad, alleen werd er het eerste half jaar niets afgeschreven. Toen wilde ze op eens alles in een keer hebben.


Tuurlijk had ik het geld, maar ... dat hoeven hun niet te weten. Een betalings regeling om in 3 maanden tijd de achterstand in te lopen, in de tussentijd staat het geld op mijn spaarrekening :)

edwardus
door edwardus - Dec 30, 2008 om 15:31
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Wauw!!! Hoeveel cent rente leverde dat op?


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer