ad
door addepat Feb 11, 2004 om 17:43
Geldzaken & recht

Bestelling webwinkel geannuleeerd. Toch verstuurd.

Hallo,
Een tijdje terug heb ik bij Budgetwinkel.nl een camera besteld. Tussentijds kreeg ik een mailtje dat ze hem alleen voor een duurdere prijs konden leveren. Daar heb ik toen voor bedankt en geannuleerd.
Nu lag vandaag een TPG formulier in de bus dat die bestelling toch is aangekomen en dat ik daar het in eerste instantie overeengekomen bedrag voor dien te betalen. Wat kan ik doen? Ik ben alle emailcorrespondentie kwijt die ik met Budgetwinkel had.

Groeten, Addepat

564 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

webzapper
door webzapper - Apr 16, 2004 om 12:37
207 Antwoorden / 4 Vragen
0

niet ophalen, niet betalen, niet voor tekenen gaat ie vanzelf terug. Daarna ligt de bewijslast bij de budgetwinkel. Wedden dat ze niet kunnen aantonen dat u iets hebt besteld!

ad
door addepat - Apr 16, 2004 om 12:37
6 Antwoorden / 5 Vragen
0

Bedankt voor je antwoord Webzapper. Ik zal je advies opvolgen, maar kun je me iets meer uitleggen waarom ze mijn bestelling niet kunnen aantonen.

ad
door addepat - Apr 16, 2004 om 12:37
6 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ben vergeten te melden dat ik vanmiddag meteen een mailtje naar Budgetwinkel heb gestuurd. Zou dit ook niet als bewijslast kunnen dienen. Onderstaand het door mij verstuurd bericht:

Vandaag had ik een TPG bericht in mijn brievenbus voor een zending afkomstig van u waarvoor een bedrag van 255Euro betaald moet worden.

Ik neem aan dat het hier een bestelling betreft die reeds lang geannuleerd is omdat u tussentijds de prijs had verhoogd en ik daar niet mee akkoord ben gegaan.

Ik ga er dan ook vanuit dat u de bestelling terug neemt. Ik weet niet of ik hem moet retourneren of dat u dat zelf regelt. Ik wacht uw antwoord af



Vriendelijke groeten,

A.Lenders

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Do
Doraf - May 17, 2024 om 04:33
Vakantie & reizen

Wunderland Kalkar onterechte kostem

Mogen personeelskosten  zo worden doorberekend ? Lees meer

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer