am
door amjhoebers Jun 9, 2011 om 21:16
Geldzaken & recht

Bijdrage aan bedrijfsuitje

Twee weken geleden besloten om met het bedrijf, 2 dagen (1 overnachting) naar Londen te gaan. Toen meteen ook de vlucht geboekt.

Twee weken later kregen we te horen dat er verwacht wordt dat we een eigen bijdrage van 100 Euro pp. leveren.

Kan de leidinggevende je verplichten om een gedeelte, van de kosten van een bedrijfsuitje, te betalen?

2428 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

re
door renate07 - Jun 9, 2011 om 21:19
142 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi, Als wij een bedrijfsuitje hebben moeten we meestal bijbetalen. Het ligt eraan wat het budget is en wat voor uitje wij kiezen. En als je het er niet mee enns bent ga je niet mee.
Gr. Renate

snah
door snah - Jun 9, 2011 om 22:02
654 Antwoorden / 61 Vragen
0

[quote=amjhoebers schreef op donderdag 9 jun 2011, 21:16]Twee weken geleden besloten om met het bedrijf, 2 dagen (1 overnachting) naar Londen te gaan. Toen meteen ook de vlucht geboekt.

Twee weken later kregen we te horen dat er verwacht wordt dat we een eigen bijdrage van 100 Euro pp. leveren.

Kan de leidinggevende je verplichten om een gedeelte, van de kosten van een bedrijfsuitje, te betalen?



Een bedrijf mag voor zo'n uitje aan het personeel een bijdrage vragen , wel was het netter geweest als dit gelijk vermeld werd .
U kunt dan altijd beslissen om wel of niet mee te gaan .

Hans

ampi
door ampi - Jun 19, 2011 om 23:20
17 Antwoorden / 0 Vragen
0

U had er van te voren van op de hoogte gesteld moeten worden dat er een eigen bijdrage zou worden verwacht. U had dan immers de mogelijkheid gehad daar al of niet mee in te stemmen of ervoor te kiezen niet mee te gaan. Nu u die mogelijkheid niet heeft gehad heeft u alle recht om te weigeren de eigen bijdrage te betalen!

stacey
door stacey - Jun 19, 2011 om 23:47
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

[quote=ampi schreef op zondag 19 jun 2011, 23:20]. Nu u die mogelijkheid niet heeft gehad heeft u alle recht om te weigeren de eigen bijdrage te betalen!

Je hebt nu de mogelijkheid te zeggen Nee, dank je Dan ga ik niet mee........

bosbess
door bosbess - Jun 20, 2011 om 07:37
354 Antwoorden / 40 Vragen
0

amjhoebers, dit is toch niet het eerste bedrijfsuitje dat het bedrijf organiseert? Is het bij dit bedrijf gebruikelijk dat het personeel een bijdrage betaalt?

Zo ja, dan had je het kunnen weten, al vind ik 100 euro een fors bedrag voor een bijdrage. Dat hadden ze wel even meteen kunnen meedelen.

Zo niet, dan had je tevoren op de hoogte moeten worden gesteld. Maar wat wil je er aan doen? 't Is betalen en meegaan of niet betalen en thuis blijven. Allebei gaat niet, want je gaat natuurlijk niet de relatie met je werkgever verpesten door die 100 euro achteraf terug te eisen, wat trouwens toch vergeefs zou zijn. Wel zou ik verzoeken om de eigen bijdrage in het vervolg tevoren kenbaar te maken, zodat je in alle vrijheid kunt beslissen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer