md
door mderuiter Mar 2, 2004 om 16:02
Geldzaken & recht

Combiplay

ik ben lid van combiplay is dat het zelfde als de duitse lotto waar jullie het over haddan kan ik daar ook 12 maanden van terug vragen want ik doe al twee jaar mee en ik heb 2x 5 euro gewonnen

1340 18 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gery
door gery - Apr 16, 2004 om 12:56
504 Antwoorden / 8 Vragen
0

JA, het is dezelfde. . . . kijk eens op www.stichtingdeombudsman.nl

gabriele
door gabriele - Oct 14, 2011 om 13:35
107 Antwoorden / 2 Vragen
0

maar je moet niet over een hobbel rijden dan is het gedaan met je ruit! een vraagje ruitenwissers 1 jaartje geleden vernieuwd nu al versleten 1500km gereden ? kan dat ???????

ch
door chrisantonis - Oct 14, 2011 om 13:49
63 Antwoorden / 4 Vragen
0

Die werkt zeker bij Carglass????
Allemaal bangmakerrij en alleen maar bedoelt om geld binnen te halen.

da
door daams - Oct 14, 2011 om 13:49
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi, ik heb ook een paar weken geleden mijn voorruit op een sterretje laten repareren.Ik moet zeggen dat het geweldig was wat die jongeman deed aan service en betalen hoefde ik helemaal niet want ik was verzekerd.
Dus eerst nakijken je verzekering dan kom je ook niet voor een verraasing testaan.Ik wilde ook eens wat positiefs zeggen in plaats al dat negatieven gedoe
over Carglass en dat sterretje er wel weg laten halen.

da
door daams - Oct 14, 2011 om 13:51
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nee ik wek niet bij Carglas gewoon in een supermarkt een werkende vrouw

kamphuysen
door kamphuysen - Oct 14, 2011 om 13:55
252 Antwoorden / 68 Vragen
0

Wonen meer dan 8 maanden in Oostenrijk en Zwitserland het is daar op hoogte in de bergen soms stervens koud, heb al jaaaaren veel sterretjes, en nu ook weer (in het voor glasruit wegens opspattende kiezels die uit de bergen neerdalen), en nog nooit never nooit ook bij lage temperatuur, minus 15 a 20 graden celcius is het ook maar een millimeter erger geworden, kortom al die reclame MEUK .........gewoon in het cylindrische archief. (de afvalbak)

bl
door blam - Oct 14, 2011 om 14:11
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Afgelopen jaar heb ik ook een aantal sterretjes, een stuk of vijf, in de voorruit van mijn auto laten repareren op de parkeerplaats bij een doe-het-zelf zaak. Alleen maar omdat het gratis was (voor mij dan) en ik wel eens wilde zien hoe dat dat in zijn werk ging. Enkele sterren zaten er al in toen ik de auto kocht maar in al die tijd waren ze nooit uitgescheurd. Misschien dat het ook aan het type ruit ligt of de spanning die er op staat of misschien ook wel de plek waar de ster zit.

wong
door wong - Oct 14, 2011 om 15:28
33 Antwoorden / 0 Vragen
0

@gabriele,
Ik weet niet wat je precies bedoelt met 'versleten'. Als je bedoelt dat ze gaan 'stotteren' tijdens het wissen, dan is dat bij mij al twee weken na montage van nieuwe wisserbladen gebeurd. Aan de bladen zelf is niets bijzonders te zien. Het 'stotteren' gebeurt meestal op een bepaalde wissnelheid. Ik denk dat het eerder aan de ruitoppervlak zit. Misschien helpt een goede wasbeurt met zeep wel. Ik heb het nog nooit geprobeerd. Dat 'stotteren' neem ik maar voor lief.

fi
door finlay - Oct 14, 2011 om 16:15
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het gaat over ruitenwissers Deze kunnen lang mee als U ze mar schoon houdt

Dat doet U een keer per week en wel met een shoonmaak watje met wat shoonmaak azijn. mijn wissers zitten er al 60.000 km op doen het nog steeds goed.

tontoos
door tontoos - Oct 14, 2011 om 16:52
32 Antwoorden / 14 Vragen
0

De vorige auto een Ford escort had ik een terretje in de voorruit die heeft er 5 jaar ingezeten.
Er is in de 5 jaar niks mee gebeurd, er werd ons ons wel aangeboden op een parkeerplaats om het te repareren maar als we zeiden welke maatschapij wij verzekerd waren dan kon het niet gratis.
Als het niet in het gezichtveld zit vind ik het niet nodig,de sterretje heeft stevige winters overleefd.

gabriele
door gabriele - Oct 14, 2011 om 17:33
107 Antwoorden / 2 Vragen
0

over die wissers,die maak ik geregeld schoon de vorige zaten er vanaf2008 tot vorig jaar op dus of ik heb een paar vergane gekregen in die garage anders zou ik het ook niet weten ,moet je zelfs daar nog op gaan letten !!!! laten ze er een jaartal op zatten dan weet je waar je aan toe bent of ze denken ,ach is een vrouw kun je van alles wijsmaken volgend jaar ander keuringstation dus opzoeken en iets wat dus al jaren want mijn man leefde nog 2008 trok de auto naar rechts nu werd er eindelijk werk van gemaakt
caster gesteld ben het gaan opzoeken want wil wel weten wat er beurt aan mijn auto

hu
door huupke - Oct 14, 2011 om 17:38
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ben niet tevreden over Carlass .
Heb 14-3-2011 een putje in de vooruit laten repareren .
Bij Carglass moest ik eerst een formulier c.q. opdrachtbon ondertekenen .
Deze was voor de afhandeling met de verzekering werd mij verteld .
Daarna werd het putje met hars gerepareerd .
Bij thuiskomst bleek dat op de plaats van het putje aan de binnenzijde een scheurtje in de ruit was ontstaan .
De volgende ochtend ben ik terug gegaan naar de werkplaats van Carglass .
De balimedewerker bekeek de klacht en haalde de papieren die ik de dag tevoren hat getekend .
Hij gaf toe dat het probleem zich wel vaker voordeed .
Er komt namelijk een behoorlijke druk op de ruit te staan tijdens het injecteren van de hars .
Verder wees hij mij op een bepaald artikel op de achterzijde van de opdrachtbon waarin vermeld stond dat je zelf aansprakelijk bent voor de schade die toegebracht is door de reparatie.
Het was ook niet mogelijk om de reparatie van de binnenzijde uit te voeren .
Dit probleem deed zich vaker voor werd mij verteld .
De enigste oplossing zou natuurlijk een hele nieuwe voorruit zijn .
Nou daar kon ik het mee doen .
Ik kan wel weer terug gaan maar dan ben ik mijn no claim van de verzekering weer kwijt .
Dus Carglass bedankt voor het scheurtje in mijn vooruit .
Mijn advies luid , blijf met de ster in je voorruit rijden maar ga niet naar Carglass .

jm
door jmw - Oct 14, 2011 om 23:15
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goed onderwerp!

Ik ben benieuwd naar de test in de vriezer maar weet uit ervaring dat dit geen probleem zal geven. In de winter wordt er ook vaak gezegd dat je een voorruit niet ijsvrij mag maken met warm water, onzin!
Dit doe ik al vele jaren, ook op ruiten waar al een scheur in zit, maar nooit zijn die erger geworden. Ik gebruik dan een fles van 1,5 liter met handwarm water erin, zet de wisser op interval (wel eerst controleren of de wisserbladen niet zijn vastgevroren) en zet de wisser direct uit zodra de ruit schoon is. Voor en achter red je meestal met één fles, pas bij -10 of lager is er meer water nodig.
Afgelopen winter heb ik één keer meegemaakt dat een scheur snel groter werd, dit was op de snelweg met buiten ongeveer -8 en de airco die van binnenuit zijn best deed om de auto te verwarmen. Met een tik werd de scheur ruim 10 cm. langer. Dit is dus veel gevaarlijker dan alleen vorst of warm water.

Groet,

JMW

kamphuysen
door kamphuysen - Oct 15, 2011 om 11:17
252 Antwoorden / 68 Vragen
0

Een sterretje moet je met vaseline behandelen! Blijft verder gewoon prima dan.

te
door teo - Oct 15, 2011 om 14:10
82 Antwoorden / 30 Vragen
0

Als je die verschrikkelijke irritante amateurspotjes van carglass gehoord hebt is dat, afgezien van de misleidende voorlichting, zowiezo al genoeg reden om daar niet naar toe te gaan. Ik begrijp niet dat bv. een rtl dit soort ellende toestaat want hier zap je toch uit audiovisuele zelfbescherming onmiddelijk bij weg. Die carglass zorgt er ook nog voor dat de verzekeringspremies omhoog gaan! te uit je winst.

te
door teo - Oct 15, 2011 om 14:17
82 Antwoorden / 30 Vragen
0

Trouwens 2 componenten transparante epoxylijm (kunsthars wat carglass dus ook gebruikt) uit 2 kleine tubetjes voor 5.eur.gaat ook uitstekend eerst even schoonmaken met nagelremover (aceton).

houtmuis
door houtmuis - Oct 17, 2011 om 12:47
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

De mijnheer van Carglass vertelt dat er 100.000 tevreden klanten per jaar zijn.
Hierbij wordt meestal een sterretje in een ruit gerepareerd voor 80 euro.

Carglass verdient dus 80 x 100.000 = 8.000.000 euro.
Logisch dat er veel reclame wordt gemaakt.
De reparatiekosten zijn feitelijk veel lager.

De reparatie wordt vergoed door de verzekeringsmaatschappij.
De verzekeringsnemer betaalt de premie.
En wij ons maar afvragen waarom de premie zo hoog is.

st
door step - Oct 17, 2011 om 21:33
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

even het volgende , een opervlakte beschadiging hoeft niet gerepareerd te worden en dit doet carglass echt niet gratis sturen echt een rekening naar de verzekering.
Een sterretje is afhankelijk van de vorm en de plek waar hij zit. Als de beschadiging aan de rand zit waar de ruit verlijmd is zal deze zowiezo doorscheuren maar is toch niet te repareren. een koeie oog oftewel een nette cirkel zal ook haast noiit doorscheuren. een ster kan wel scheuren maar kan er ook jaren in zitten.

de uitspraak van de anwb man zijn ook niet geheel correct want als je een scheur in de ruit hebt is dit op den duur echt wel gevaarlijk bij een aanrijding. de voorruit verzwakt door de breuk en de bijrijders airbag zet zich af tegen de voorruit en zal dus hier wel hinder van ondervinden omdat de ruit niet genoeg kracht als tegendruk geeft.

en als een scheur er lang inzit komt er vocht tussen de glasplaten en treed er decollage op waarbij de glasplaat loskomt van de folie en dus in scherven kan breken bij een aanrijding ,dit ziet men ook wel een aan de zijkant van de ruit waarbij de kant wit uitslaat. dit is dus wel gevaarlijk omdat de ruit gemaakt is voor de veiligheid bij aanrijdingen, en om de kracht in de carrosserie op te vangen. de ruit is een deel van de stijfheid van de carosserie dus bij breuk neemt dit af.
en nee ik werk niet bij carglass gelukkig want ik ben niet zo kapot van die firma met die vervelende reclame maar ben een kleine zelfstandige die tegen de reuzen moet vechten maar ook wel vind dat de anwb ook niet eerlijk is, hebben zelfs een bord bij carglass op de deur hangen met anwb erkend en dat is niet moeilijk maar gewoon formuliertje invullen en elk jaar geld betalen en je bent erkend door de anwb.

ook anwb moet wel bij de feiten blijven dat een scheur wel slecht is voor de stijfheid van de cariosserie informeer anders ook eens bij de auto fabrikanten en niet alleen anwb.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer