wv
door wvaalst Apr 2, 2004 om 14:41
Geldzaken & recht

Crematie

Nadat in aug. 2002 mijn vrouw was overleden, heb ik vele problemen gekregen met de uitvaartverzekering van Yarden.
Ik krijg rekeningen die niet kloppen cq anders zijn afgesproken en reakties op mijn vragen krijg ik niet of duren maanden.
Ik weet niet meer wat te doen en ben ten einde raad!!!!!!!!!!!!!

466 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hy
door hypoexpert - Apr 16, 2004 om 13:09
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

geachte heer,
om te beginnen adviseer ik u om een chronologische volgorde te maken van de afspraken die u heeft gemaakt met datas en dergelijke.
Vervolgens stuurt u yarden een brief waarin u exact vermeld wat en wanneer iets is afgesproken, vervolgens geeft u hen dan twee weken om met de juiste antwoorden en rekeningen te komen, en vermeld daarbij duidelijk dat als u hier geen goed antwoord op krijgt u juridische maatregelen tegen hen gaat treffen.
krijgt u hier dan wederom weer geen goed of helemaal geen antwoord op schakel dan juridische hulp in, bv. via een rechtsbijstand verzekering.
Ik hoop dat u hier wat aan heeft en veel succes

ov
door overname - Jul 1, 2007 om 12:16
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ia YARDEN bijna failliet dat ze zulke gekke sprongen maken?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Mandy80 - Oct 7, 2024 om 17:17
Geldzaken & recht

Mijn zoon krijgt geen stagevergoeding? hij heeft 5 maanden 40 uur stage

Mijn zoon loopt bij een ect bedrijf stage vanaf eind augustus tot begin Januari, elke week 40 uur incl de vakanties, anders komt hij niet aan zijn stage-uren.
Hij doet de opleiding software developer 2e jaars op MBO-4 niveau. Mag dit wel? zijn bijbaantje kan hij niet meer doen omdat hij dan meer werkt dan dat hij op zijn leeftijd mag (nog geen 18 jaar) Lees meer

S
S van Homoet - Oct 6, 2024 om 20:41
Geldzaken & recht

Mag een werkgever jou laten betalen voor het tekort aan contract uren

Onze zoon heeft onlangs voor een groot en bekende dierenwinkel keten in Ede gewerkt, hij is daar min of meer 1,5 maand aan het lijntje gehouden met de belofte op een hoger salaris maar uiteindelijk toch weer ingetrokken is, en daarna is weg gepest door zijn leidinggevende, (schelden en speciaal dieet eten weggooien (glutenvrij)), zijn leidinggevende heeft hem steeds eerder laten vertreken en heeft ... Lees meer

ja
janne1234 - Oct 7, 2024 om 11:27
Auto & vervoer

Fiets ebike lidl

Betaald maar geen fiets ontvangen??
Grt Ferry Lees meer