ro
door rob77 Jan 26, 2011 om 15:55
Geldzaken & recht

De kwaliteit die TNT levert

Vandaag een pakketje van TNT waarvoor ik moest tekenen bij de buren bezorgd. En dat is zeker niet de eerste keer. Ik ben de beroerdste niet, natuurlijk ben ik blij als ik een pakketje bij de buren weg kan halen en niet hoef te wachten tot het de volgende dag bij het afhaalpunt ligt. Feit blijft echter dat als ik aangeef dat ik niet wil dat het pakket bij mijn buren wordt bezorgd, of als ik moet tekenen voor een pakket, dat TNT zich hier dan aan dient te houden. En dezelfde regels gelden mijns inziens voor de pakketverspreiders die TNT opdracht geeft om de pakketten namens hen te verspreiden. Het is hun keuze deze bedrijven in te huren, maar zij blijven verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit.
Ik heb een lieve overbuurvrouw die de pakketjes altijd netjes bewaard en aan ons geeft, maar ik heb helaas ook naaste buren die niet zo netjes zijn.
Twee weken geleden heb ik het overigens nog veel zotter meegemaakt, toen heeft de pakketbezorger een pakket in onze grijze container gelegd; de grijze afvalcontainer die toen al voor ongeveer de helft vol zat. Dat vind ik persoonlijk geen professionele gang van zaken, verre van dat zelfs.
TNT, er komt wederom een klacht jullie kant op... wellicht is het tijd om eens actie te ondernemen en te zorgen dat de kwaliteit van jullie dienstverlening omhoog gaat en jullie weer eens positief in het nieuws komen!?

241 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

erik008
door erik008 - Jan 26, 2011 om 16:35
1401 Antwoorden / 25 Vragen
0

Als de verzender dit niet wenst, moet hij een speciale sticker plakken.
"alleen huisadres" staat hierop.
Dan gaat het pakje naar het afhaalpunt.

De stickers zijn gratis.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer