gi
door gittel Nov 14, 2013 om 10:52
Geldzaken & recht

Fortis hypotheek

Door de ABN AMRO worden mensen in het bezit van een Fortis Hypotheek gediscrimineerd. Bij extra aflossing van alle andere hypotheken van de ABNA-AMRO kan jezelf de regie houden. Wij als oud Fortis klanten zijn verplicht om automatisch te laten afschrijven. Er kan dan van alles misgaan. Daar heb ik helaas al ervaring mee; dubbele afschrijving, eerder afschrijving etc. Het enige dat je hoort is sorry voor de overlast. Maar dit is een vorm van rechtsongelijkheid! Waarom de ene groep anders behandelen dan de andere? Het antwoord was; computersystemen!

3519 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Nov 14, 2013 om 10:54
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Als u extra wilt aflossen zal dat toch niet door een automatische afschrijving gebeuren?

pi
door pieterwolters - Nov 14, 2013 om 11:17
3610 Antwoorden / 0 Vragen
0

Die Fortys hypotheken hebben ongetwijfeld andere voorwaarden dan ABN-AMRO hypotheken, dus om nu te stellen dat er wordt gediscrimeerd lijkt mee een beetje voorbarig.

gi
door gittel - Nov 14, 2013 om 16:36
14 Antwoorden / 5 Vragen
0

[quote=tijger1 schreef op donderdag 14 nov 2013, 10:54]Als u extra wilt aflossen zal dat toch niet door een automatische afschrijving gebeuren?

Men stuurt de gevraagde gegevens terug en 30 dagen later wordt dit inderdaad automatisch afgeschreven. Alleen bij Fortis Hypotheken! Bij ABN AMRO kun je de bedragen zelf storten.

abnamro
door abnamro - Nov 15, 2013 om 13:06
142 Antwoorden / 0 Vragen
0

Geachte heer/ mevrouw,

Ik heb uw klacht op kassa.vara.nl gelezen. Ik vind het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de manier waarop u een extra aflossing op uw hypotheek kunt doen.
Natuurlijk is het niet onze bedoeling om u het gevoel te geven dat u gediscrimineerd wordt.

Fortis Bank is samen gegaan met ABN AMRO. Omdat de hypotheken complexe producten zijn, zijn de hypotheken van de Fortis Bank rechtstreeks overgenomen. Dit betekend dat de regels die destijds bij Fortis Bank zijn gemaakt, van toepassing blijven bij ABN AMRO.

Ik adviseer u voor vragen met betrekking tot uw Fortis Hypotheek telefonisch contact op te nemen met de afdeling hypotheken op telefoonnummer 0900 – 9210. U kunt ook contact met u op laten nemen door een hypotheekadviseur door uw telefoonnummer op onze website achter te laten. https://www.abnamro.nl/nl/prive/hypotheken/f_afspraak_telefonisch-advies.html

Met vriendelijke groet,
ABN AMRO Webcare
Mw. F. Kamsma

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer