jc
door jcaspers Mar 15, 2006 om 20:22
Geldzaken & recht

Kapper en ontevreden

Ik ben naar de kapper geweest, voor knippen. Daar aangekomen is mij een aanbod gedaan voor kleuranalyse en kleuring.


Achteraf blijkt dat de kleuranalyse onzorgvuldig is geweest en de kleur niet passend bij het gezicht


Kan ik binnen 14 dagen terug om deze kleur terug in oorspronkelijke staat te laten brengen zonder extra kosten?


 

559 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hutch
door hutch - Mar 15, 2006 om 21:54
4521 Antwoorden / 29 Vragen
0

Hallo,


als u en de kapper samen een kleur hebben uitgezocht en achteraf voldoet deze niet aan de verwachtingen, qua kleur, zal die kapper de kleur moeten "leveren" die u heeft gekozen.


Van een (professionele) kapper mag worden verwacht, dat hij uw haren kleurt, die u uitgezocht heeft.


Een kleine afwijking zal wel mogelijk zijn, maar als u donkerrood heeft uitgezocht en uw haren worden oranje, is die kapper in gebreke gebleven.


Ik zou terug gaan en rustig overleggen wat nu het beste gebeuren kan. Mogelijk dat de kapper zegt, dat u nog een paar weken moet wachten, om uw haren "rust" te gunnen. Ik heb namelijk al eens gehoord, dat haren, bij wijze van spreken, niet elke dag gekleurd mogen worden.....


M.i. is het zelfs zo als die kapper het weer niet lukt om uw haren de juiste kleur te geven, dat u uw geld kunt terug eisen en dat u bij een andere kapper terecht kunt, om toch nog de juiste kleur te krijgen.


Edoch...... is de kleur wel juist, dus dat de juiste kleur is aangebracht, die u heeft uitgekozen (samen met de kapper) en u vindt deze kleur niet passen bij uw gezicht, dan ben ik bang dat er niet zo veel te verhalen valt.


De kapper heeft u waarschijnlijk een kleur "aangeboden", waar u het mee eens was. Dat u nu (mogelijk) van anderen te horen krijgt, dat deze kleur niet bij u pas, daar kan die kapper natuurlijk niets aan doen.


Dit is namelijk een kwestie van smaak...... en daar valt niet over te twisten.


Gr. Hutch

jc
door jcaspers - Mar 15, 2006 om 22:17
74 Antwoorden / 100 Vragen
0

Klopt over smaak valt niet te twisten maar deze kleur was niet mijn keuze maar een advies op basis van een kleuranalyse die bij een professionele kleuradviseur (met kleurkaart) ed niet was uitgekomen


Bovendien zou er blond opkomen en dit is nauwelijks terug te vinden


Inderdaad terug gaan maar


 

co
door couronne - Mar 17, 2006 om 19:36
2 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik weet uit ervaring dat, als ik niet tevreden ben over het resultaat, ik altijd terug kan komen om het wel naar tevredenheid te laten opknappen. Uiteraard zonder betaling.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer