wp
door wpeters_1 May 5, 2011 om 16:26
Geldzaken & recht

Leenbakker Bestelling

Op 24/02/2011 was ik in een winkel van Leenbakker met mijn partner om informatie in te winnen wat betreft de bank: Hoekbank Brooklyn

Folder waar het product in te zien is.

De 'Hoekbank Brooklyn' was 2 delig.

Aangezien ik een smalle ingang heb krijg ik niet alles naar binnen. Ik vroeg dus bij de verkoopster uit welke 2 delen de bank bestond en vertelde hoe ik zat met de ingang van de woning. Er werd gezegd dat de bank bestond uit: Chaise Longue + 2 zitter met 1 arm.

Dit was geen probleem, dus ik plaatste diezelfde avond nog de bestelling via de website en koos de vestiging waar ik de bank had gezien als afleverpunt voor het product.

Bij het afhalen van het product, zag ik tot mijn verbazing, dat de bank anders was opgebouwd. Het was een 3 zitter met (als het ware) een langwerpige poef ervoor die word vastgeklikt aan de achterwand. Dus ik gaf gelijk aan dat het niet mogelijk was dit binnen te krijgen en dat ik dit niet accepteer. De verkoper zei mij vervolgens dat ik dan annuleringskosten moest betalen en verwees naar het CBW. Ik gaf aan hier ontevreden over te zijn en er werd beloofd, gezocht te worden naar een oplossing. Er is echter nooit contact met me opgenomen.

* Ik heb het CBW inmiddels doorgenomen. Hierin zag ik staan:
Als afnemer moet je bijzonderheden vermelden (Dit heb ik gedaan bij de verkoopster in de winkel, zoals eerder gezegd.) De verkoopster heeft dit aangehoord maar aangegeven dat dit geen probleem zou zijn.

Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice, aangezien ik met een bezoek aan de vestiging niks bereikte. Hier kreeg ik een begripvol iemand aan de lijn, maar deze stond machteloos en verwees mij door naar het hoofdkantoor. Ik zou hier een mail naar moeten sturen.
Ik heb inmiddels 2 mailtjes gestuurd naar het hoofdkantoor maar krijg echter geen gehoor ondanks dat ik vraag om een leesbevestiging.

Dit is mijn 5e poging op zoek naar een oplossing. Het is toch te belachelijk voor woorden dat een verkoopster onwaarheid kan verkondigen en dat je hier vervolgens als consument niks tegen in kan brengen? Weet iemand wat ik nog kan doen?

2174 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - May 5, 2011 om 16:32
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

.....DUBBELPOST.....

Er staan al veel antwoorden hier.

stacey
door stacey - May 5, 2011 om 16:35
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

We hebben het hier onderhand wel lang genoeg over gehad HIER, beetje flauw om nu weer opnieuw een topic te openen als je het niet met de gegeven antwoorden eens bent..................
Je zult enkel dezelfde antwoorden als al gegeven krijgen.

Als jij wel denkt rechten te hebben, vraag het dan eens na bij het Juridisch Loket

Trouwens, als je in de winkel Was heb je de bank dan niet even met eigen ogen goed bekeken ?!

gw
door gwdb - Dec 30, 2011 om 17:21
8 Antwoorden / 1 Vragen
0

bank terug brengen achterlaten en geld terug vragen desnoods via rechter, u heeft er wel een probleem mee want Leen Bakker lost geen problemen op Google maar eens Klachten Leen Bakker, ze halen binnen hun branche de laagste score 75% van de klachten wordt niet opgelost, dus koop bij een andere woonwinkel zoals IKEA

edrick3
door edrick3 - Dec 30, 2011 om 17:40
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

@gwdb,

Ook hier ben je een beetje 'te laat'!

Heb je iets tegen Leen Bakker?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

Do
Doraf - May 17, 2024 om 04:33
Vakantie & reizen

Wunderland Kalkar onterechte kostem

Mogen personeelskosten  zo worden doorberekend ? Lees meer

JTA
JTA - May 14, 2024 om 12:22
Huishouden & energie

Servicecontract voor warmtepompverwarming kost E 481 pj ???

Waarom is een servicecontract voor een warmtepompverwarming van een appartement zo veel duurder dan dat ik ooit voor een cv-verwarming servicecontract  heb betaald? 
Offerte gekrgen voor een 1 jaar jong nieuw opgeleverd appartement, kosten E 481,00 per jaar !!

Voor cv ketel betaalde ik ca. E 8,00 per maand... ( E 96,00 per jaar)
Is dit een nieuwe melkoe voor installatiebedri ... Lees meer