ap
door apadmos Jul 20, 2009 om 15:11
Geldzaken & recht

Theater kaarten

Via inter net bij See tickets kaarten gekocht voor de voorstellin  West Side Story op 25 december 2009. Bij het indrukken van de bevestiging toets kwam ik er helaas achter dat de voorstelling in het Engels is op zich geen probleem maar er zouden 4 kinderen tussen de 10 en 14 jaar mee geen en dat leek mij niet zo leuk dus direct een mail gestuurd en de fout daarin kenbaar gemaakt maar helaas er valt niets meer terug te draaien 10 kaarten met een waarde 581,50 moesten worden afgenomen na heel veel heen en weer gemail kon ik eindelijk een zgn tegoedbon krijgen. Is daar verder helemaal niets aan te doen?


Lida.

282 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Jul 20, 2009 om 15:23
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

U zou de tickets via marktplaats kunnen verkopen.


he
door henk1951 - Jul 20, 2009 om 15:29
256 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je had het al op  de home page van See Tickets kunnen lezen links naast boek hier uw ticket.

De originele internationale
tourproductie van de wereldklassieker West Side Story komt naar
Nederland. De jubileumtour ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan
van deze bijzondere productie trekt de hele wereld over en is, in de
originele Engelse versie, van 16 t/m 30 december te zien in het FORTIS
Circustheater in Scheveningen.

Het is een musical met veel muziek en de orginele nummers klinken het best in de originele taal. Ik had er gewoon naar toe gegaan het leek jou niet zo leuk maar wat vonden de kinderen er zelf van .Misschien vonden die het wel heel leuk. Ik ben een tijd terug naar Londen geweest met een aantal mensen die geen woord engels spraken ze vonden de musical fantastisch en een hele belevenis.

gr Henk



getty
door getty - Jul 20, 2009 om 18:03
4179 Antwoorden / 10 Vragen
0

helaas koop is koop en ruilen is geen recht! Ik zou de tegoedbon maar snel accepteren, is denk ik het hoogst haalbare!

aurora1
door aurora1 - Jul 20, 2009 om 18:28
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dag Lida, ik denk dat de kinderen het Engels helemaal geen probleem zullen vinden en het evenzo prachtig zullen vinden. De vraag is of je binnen de gestelde termijn wel weer voor een dergelijk hoog bedrag tickets zult kunnen afnemen voor iets anders. Een tegoedbon is immers maar beperkt geldig, er kan een periode wel niets zijn wat je we; leuk leukt (en voor zoveel mensen), tickets van een voorstelling van jouw wens kunnen snel uitverkocht zijn etc. M.a.w. ik zou gewoon de tickets nemen en met de hele club gaan.


Overigens vind ik het toch wel coulant van See tickets (ondanks veel gemail), want het was je eigen onoplettendheid. Doorgaans zit je aan eenmaal gekochte tickets vast.


vr.gr.  

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

josxxl
josxxl - Jun 15, 2024 om 11:31
Vrije tijd & tuin
Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Ik heb naast mijn schuur op eigen terein niet te zien vanaf de straat, een stapel tegls liggen die ik nog moet leggen, maar ik heb reuma dus kan ik dat niet snel, duurt een poosje en nu wil de woningstichting dat ik die opruim! ze liggen netjes, niet te0 zien vanaf de straat en en leveren geen hinder op zelf s niet voor ons zelf daarom ligt de stapel daar. Nu dreigd de stichting ook met juridische ... Lees meer

Pe
Peanut71 - Jun 16, 2024 om 11:34
Winkels & webshops

Pakketten niet ontvangen of kwijt

Via Expresswear 2 keer pakketten kwijt.  2 kledingstukken besteld, 1 ontvangen via PostNL. Zelf achteraan moeten gaan, geen reactie meer gehad vanuit klantenservice, uiteindelijk betaald. Het andere kledingstuk vanuit ontevredenheid geretourneerd via DHL en wederom het pakket zoekgeraakt. Ik zou nu dus in totaal EUR 251 moeten betalen zonder iets te hebben ontvangen. Kan dit zomaar? Moeten zij w ... Lees meer

qu
quikcsilver - Jun 16, 2024 om 08:39
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn olijf op stam weer aan het groeien?

Boom van 15 jaar oud droeg altijd vruchte maar is verzopen in de regen van de voorbije maandne. Steeds water afgegoten maar alleen maar spinnenrag en wat groen bovenin. Vorige maand fors terug geknipt maar nu doet hij helemaal niets meer. Bij knippen bleken veel taken dood maar sommigen waren nog groen van binnen. Lees meer