ap
door apadmos Jul 20, 2009 om 15:11
Geldzaken & recht

Theater kaarten

Via inter net bij See tickets kaarten gekocht voor de voorstellin  West Side Story op 25 december 2009. Bij het indrukken van de bevestiging toets kwam ik er helaas achter dat de voorstelling in het Engels is op zich geen probleem maar er zouden 4 kinderen tussen de 10 en 14 jaar mee geen en dat leek mij niet zo leuk dus direct een mail gestuurd en de fout daarin kenbaar gemaakt maar helaas er valt niets meer terug te draaien 10 kaarten met een waarde 581,50 moesten worden afgenomen na heel veel heen en weer gemail kon ik eindelijk een zgn tegoedbon krijgen. Is daar verder helemaal niets aan te doen?


Lida.

285 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Jul 20, 2009 om 15:23
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

U zou de tickets via marktplaats kunnen verkopen.


he
door henk1951 - Jul 20, 2009 om 15:29
256 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je had het al op  de home page van See Tickets kunnen lezen links naast boek hier uw ticket.

De originele internationale
tourproductie van de wereldklassieker West Side Story komt naar
Nederland. De jubileumtour ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan
van deze bijzondere productie trekt de hele wereld over en is, in de
originele Engelse versie, van 16 t/m 30 december te zien in het FORTIS
Circustheater in Scheveningen.

Het is een musical met veel muziek en de orginele nummers klinken het best in de originele taal. Ik had er gewoon naar toe gegaan het leek jou niet zo leuk maar wat vonden de kinderen er zelf van .Misschien vonden die het wel heel leuk. Ik ben een tijd terug naar Londen geweest met een aantal mensen die geen woord engels spraken ze vonden de musical fantastisch en een hele belevenis.

gr Henk



getty
door getty - Jul 20, 2009 om 18:03
4179 Antwoorden / 10 Vragen
0

helaas koop is koop en ruilen is geen recht! Ik zou de tegoedbon maar snel accepteren, is denk ik het hoogst haalbare!

aurora1
door aurora1 - Jul 20, 2009 om 18:28
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dag Lida, ik denk dat de kinderen het Engels helemaal geen probleem zullen vinden en het evenzo prachtig zullen vinden. De vraag is of je binnen de gestelde termijn wel weer voor een dergelijk hoog bedrag tickets zult kunnen afnemen voor iets anders. Een tegoedbon is immers maar beperkt geldig, er kan een periode wel niets zijn wat je we; leuk leukt (en voor zoveel mensen), tickets van een voorstelling van jouw wens kunnen snel uitverkocht zijn etc. M.a.w. ik zou gewoon de tickets nemen en met de hele club gaan.


Overigens vind ik het toch wel coulant van See tickets (ondanks veel gemail), want het was je eigen onoplettendheid. Doorgaans zit je aan eenmaal gekochte tickets vast.


vr.gr.  

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

Ar
Arti7 - Jun 25, 2024 om 17:11
Geldzaken & recht

Is <a href="//freedom24.com" target="_blank">www.freedom24.com</a> veilig geld platvorm?

Ik zou graag 1 spaarrekening/ Diposito openen bij Freedom24. Is de website en app veilig? Garantie is 20.000 euro en met partner 40.000 euro. klopt dit? Geloof dat het eu deel in Cyprus gevestigd is. Geen bronbelasting? Zijn er nog haken en ogen aan dit platvorm? Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer