mi
door misschantal Nov 19, 2012 om 12:03
Geldzaken & recht

Vrijwillige bewindvoering

Ik zit een jaar in de vrijwillige bewindvoering, tot nu toe maken ze alleen maar fouten, betalen bijvoorbeeld 2x huur in een maand, betalen 3 maanden teveel aan Essent, ik ben 3 maanden afgesloten geweest bij UPC, want die betaalden ze niet. Ik heb 2 weken van 35 euro per week moeten leven want ik kreeg niet meer, ik moest nog maar even volhouden. Nu willen ze mijn contract van UPC veranderen of opzeggen terwijl ik nee heb gezegd, vorige week kreeg ik een email met bedankt voor het afsluiten van uw nieuw contract en de volgende dag stond de TNT aan de deur met een nieuwe mediabox die ik geweigerd heb. Daarbij heb ik een overlijdensverzekering met mijn kinderen erbij, ze wonen alleen niet thuis, en ze zijn achter mijn rug aan het proberen mijn kinderen van de polis af te halen. Ik heb genoeg inkomsten en als ze hun werk goed doen houd ik zelfs rond de 200 euro per maand over. Ik ben al bezig om naar een andere bewindvoerder te gaan, maar het interesseert ze niet, ze gaan gewoon door met waar ze mee bezig zijn. Ik ben hier letterlijk ziek van geworden en ik wil heel graag weten wat mijn rechten zijn, en of het wettelijk mag waar ze mee bezig zijn.

6316 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ui
door uiver - Nov 19, 2012 om 12:17
43 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je zit in vrijwillige bewindvoering. Daar kan je dus uitstappen.

re
door redcheesehead - Feb 12, 2015 om 22:08
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

[quote=uiver schreef op maandag 19 nov 2012, 12:17]Je zit in vrijwillige bewindvoering. Daar kan je dus uitstappen.

Ook al zit je in vrijwillig beschermings bewind kan je er niet zomaar uit stappen
Je zal stevig onderbouwd met bewijzen van slechte bewindvoering aan de kanton rechter
Voor moeten leggen

aurora1
door aurora1 - Feb 13, 2015 om 00:22
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Lees eens klik hier en met name de reacties van @zoekster.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer