wi
door wihebru Aug 26, 2015 om 09:27
Huishouden & energie

Garantie CV ketel

In december 2012 is er bij ons een CV-ketel Remeha Calente 40 C geplaatst. In oktober 2014 was er een lekkage in de ketel waardoor de aardlek de stroom uitschakelde. Er is toen onder garantie een driewegklep vervangen maar ik moest wel € 71,00 arbeidsloon betalen. Vorige week kreeg ik steeds een foutmelding E14 en bleek er weer water in de ketel te staan en is een hydroblok vervangen, deze klacht is al twee jaar bij Remeha bekend maar er werd verder niets aan gedaan. Omdat na het vervangen van het hydroblok de klacht nog steeds bleef bestaan is er voor een derde keer een monteur op bezoek geweest en hij constateerde een defecte printplaat en heeft deze vervangen.
Mijn vraag is: kan de printplaat defect zijn geworden doordat er meerdere keren (ook binnen de garantie) water in de ketel heeft gestaan en welke kosten moet ik wel of niet gaan betalen?

5214 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ph
door philip36 - Aug 26, 2015 om 10:44
2275 Antwoorden / 4 Vragen
0

U kunt uw vraag beter stellen op het forum van klusidee.
Daar worden de vragen o.a. beantwoord door servicemonteurs die meer op te hoogte zijn van de problemen met dit type cv ketel.
http://www.klusidee.nl/Forum/verwarming-en-gas-f5.html

Even registreren om de vraag te kunnen stellen.

pino123
door pino123 - Aug 26, 2015 om 12:51
2778 Antwoorden / 14 Vragen
0

Water en vocht bij printplaten is natuurlijk nooit goed, maar het is ondoenlijk om hier te beoordelen of het een het gevolg is van het ander.

zoekster
door zoekster - Aug 26, 2015 om 14:07
10968 Antwoorden / 34 Vragen
0

U moet bij de verkoper zijn. Dan hoeft u ook geen voorrijkosten te betalen, want zo'n ketel mag dit soort mankementen na 2/3 jaar helemaal niet hebben. Dan heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging. Ook een printplaat moet langer mee gaan dan 2 jaar.

klik HIER dan weet u meer. U kunt ook nog bellen met Consuwijzer als u verdere hulp behoeft.

remeha
door remeha - Aug 27, 2015 om 15:28
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goedemiddag wihebru,

We hebben uw bericht gelezen op deze pagina. Graag komen we in contact met u om de mogelijkheden en uw vragen te bespreken.

Wilt u daarom uw naw-gegevens aan ons toezenden (socialmedia@remeha.nl)?. Dan nemen we telefonisch contact met u op.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet / Best regards,
Remeha B.V.
Service & After Sales

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer