li
door lindykarina Jan 29, 2006 om 16:34
Huishouden & energie

Help!! een vraagje over huurwoningen

Hallo,


Ik heb een vraag over de overname van een huurhuis. Mijn vader woont momenteel in een huurhuis, maar gaat een huis kopen. Mijn vraag is eigenlijk heel simpel: Is er een manier om zijn huurhuis over te nemen?


Alvast bedankt!


Met vriendelijke groet,


 

387 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ro
door ronny530 - Jan 29, 2006 om 16:50
2892 Antwoorden / 41 Vragen
0

Als u zelf een huurwoning het misschien wel. Woningruil. dit moet wel goedgekeurt worden. Als u zelf geen woning hebt dan komt de woning vrij voor iedereen en zal het niet gaan lukken.


Succes Ronny.

hutch
door hutch - Jan 29, 2006 om 17:09
4521 Antwoorden / 29 Vragen
0

U zou het beste de verhuurder kunnen vragen of en op welke wijze dit mogelijk is. Vaak zijn er onder de verhuurders anders regels. En de ene woningbouwvereniging gaat er soepeler mee om dan de ander.


Ook een mogelijkheid is om formeel medehuurder te worden. Maar ook dit kunt u het beste bij de verhuurder navragen, of en hoe dit mogelijk is.


Hier een paar links betreffende het huren:  Medehuurder


www.123huren.nl    en   www.vrom.nl


 


 


Hutch

mi
door mirandamitzy - Feb 2, 2006 om 13:10
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Inschrijven als medehuurder. garandeert echter niets maar dan sta je in ieder geval op dat adres ingeschreven. Ook bij de Gemeente je officieel als inwonende bij je vader opgeven. Let wel op de fiscale consequenties.


 


 

holstein
door holstein - Feb 2, 2006 om 13:56
922 Antwoorden / 16 Vragen
0

Jaren geleden ook een een vergelijkbare situatie gehad en toen er bij laten ingschrijven op het adres, een jaar op papier ingewoond en de ander laten uitschrijven en voilá, maar dat is allemaal anders geworden en ze lopen de zogeheten wachtlijst af of e.v.t. urgentie geval, maar dit soort dingen doen de meeste gemeentes niet meer aan, regeltjes..........

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jo
Jochempje123 - Oct 7, 2024 om 09:13
Geldzaken & recht
Bongo bon recht op geld terug?

Bongo bon recht op geld terug?

Voor onze bruiloft een Bongo-bon gekregen. Dit bleek een tegoed bon voor een bongo bon te zijn, dus eerst inwisselen tegen een bongo-bon. Toen een hotel uitzoeken. Was te duur allemaal dus het bedrag ge-upgrade. Bedrag was uiteindelijk hoger dan dat ik direct zou boeken bij het hotel.. maarja zij moeten ook wat verdienen.. Op vrijdagavond na een lange reis bij Fletcher hotel Leiden aangekomen. Daa ... Lees meer

ha
halicaphi - Oct 6, 2024 om 11:13
Vakantie & reizen

Refund mails alitalia???

Nu, na meer als twee jaar na het faillissement van Alitalia krijg ik een reactie van Alitalia mbt een refund voor twee geannuleerde tickets.
Men vraagt hiervoor een copie van mijn ID en mijn bankgegevens.
ik vertrouw dit niet helemaal.
Zijn er meer mensen die een mail hebben gehad of ervaring hiermee hebben? Lees meer

S
S van Homoet - Oct 6, 2024 om 20:41
Geldzaken & recht

Mag een werkgever jou laten betalen voor het tekort aan contract uren

Onze zoon heeft onlangs voor een groot en bekende dierenwinkel keten in Ede gewerkt, hij is daar min of meer 1,5 maand aan het lijntje gehouden met de belofte op een hoger salaris maar uiteindelijk toch weer ingetrokken is, en daarna is weg gepest door zijn leidinggevende, (schelden en speciaal dieet eten weggooien (glutenvrij)), zijn leidinggevende heeft hem steeds eerder laten vertreken en heeft ... Lees meer