door Klappe01 11 aug. 2017 om 16:46
Huishouden & energie

Hoe legkosten plinten terug te vorderen van Roobol?

Ik heb een PVC vloer bij Roobol Almere gekocht inclusief plinten. Materiaal en legkosten waren ongeveer 750 euro voor de plinten en moesten vooral worden betaald. De plinten zijn op diverse plekken beschadigd en alle hoeken zijn zeer slordig aangebracht. Ik heb hier een klacht over ingediend en nu komt er een stoffeerder om de boel te herstellen. Maar ik ben erg bezorgd dat er dan meer beschadigingen optreden en wil de legkosten terug en een deel van de materiaalkosten. Roobol Almere wast de handen in onschult en verwijst alleen maar naar het hoofdkantoor. Terwijl ik een overeenkomst met Roobol Almere heb.
Ik voel me met de rug tegen de muur staan en vraag me af hoe Roobol Almere tot beweging te krijgen.

662 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ze
Zeelsterstraat - 4 dec. 2021 om 20:44
Geldzaken & recht

Waarom moet ik naar de notaris om de ING rekening van mijn somatische vrouw over te zetten naar de gezamenlijke rekening?

Zij moet hiervoor zelf naar de bank of een agentschap gaan om daar met haar pincode een en ander te "regelen". Ze kan niet meer praten niet meer lopen  niet meer rechtop zitten en ook hierover meer nadenken. Lees meer

ruud-kassa - 4 dec. 2021 om 19:49
Geldzaken & recht

Crimeineel pint

De banken hebben nu legitimatie van al hun clienten, dus ook een foto.

Waarom contoleert de bank bij pinnen niet of de pinner de daadwerkelijke rekeninghouder is. Dus een ander gezicht, blokkade voor pinnen boven de gemiddelde pinbedragen. En Ook 1 x pinnen per uur.

Lees meer

BM
BMM Rutten - 4 dec. 2021 om 20:15
Huishouden & energie

Mag NLE mijn maandbedrag per 15 november 3x zo hoog maken als vorig jaar?

Wij hebben een contract bij NLE. Betaalden vorig jaar € 100 per maand. Met de eindafrekening op 14 november kregen we €468 terug. 
Dat betekent dat we eigenlijk € 61 per maand hoefden te betalen.
Nu willen ze dat we €177 per maand gaan betalen, dat is volgens mij 3x zoveel dan eerst.
Nu willen we het bedrag naar beneden stellen tot € 140, maar dat kan volgens volgens hen ... Lees meer