de
door debbybuys Apr 21, 2004 om 11:56
Huishouden & energie

Prinses keukens.

Wij hebben een tijdje geleden een keuken besteld bij prinses keukens in utrecht. En wij willen hier heel graag onderuit, want ze kunnen daar alleen maar liegen en de afspraken niet nakomen hoe moet ik in godsnaam dan gerust zijn als ik via prinses m'n keuken zou laten leveren!?!? Heeft iemand ervaring met Prinses keukens? Dan zou ik daar graag wat over willen horen! De eigenaar van Prinses keukens is de heer Former. Misschien heeft iemand ervaring met die man? Dan zou ik dat ook graag willen horen! Alvast bedankt!

658 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

si
door six10again - Apr 25, 2004 om 20:05
27 Antwoorden / 1 Vragen
0

Je kan niet zomaar van die opdracht af! Normaal kan de keukenboer  een vergoeding van wel 30 tot 50% van de koopsom eisen.
Om zonder kosten eronderuit te komen , moet je echt met goede argumenten komen. Doe niets telefonisch, maar alles per brief. Dan kun je later eventuel liegen/ niet nakomen van afspraken aantonen.

specialist
door specialist - May 5, 2004 om 17:43
10 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kun jij onomstokelijk aantonen dat de keukenleverancier liegt en haar afspraken niet nakomt?

de
door debbybuys - May 6, 2004 om 12:08
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het is allemaal al geregeld met prinses. Ze hebben me enorm goed geholpen en het is helemaal naar m'n zin afgehandeld. Ik heb mijn vraag een beetje rot omschreven, er zijn prive omstandigheden waardoor de keuken niet door kon gaan ik was een beetje over de rooie omdat ik zoveel moest regelen ik maar niets hoorde van prinses. Maar ze hebben contact met mij opgenomen en ze hebben het heel erg goed afgehandeld voor mij. Dus mijn vraag is niet meer aan de orde. Het is netjes afgehandeld!

su
door sunny_1 - May 30, 2004 om 21:35
18 Antwoorden / 0 Vragen
0

Complimentjes voor zoveel eerlijkheid. Hoop dat uw problemen ook opgelost worden, u verdient dat.

re
door renemarri - Aug 20, 2004 om 18:53
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Erg prettig dat het uiteindelijk voor u goed is afgelopen. Helaas kunnen wij niet hetzelfde zeggen. Wij kunnen ons meer in de eerste stelling in uw emailbericht vinden. Ze beloven maar wat, zeggen maar wat, informeren de klant niet, en zijn vervolgens ronduit onbeschoft. Wij zouden een keuken afgeleverd krijgen, waar we vrije dagen voor gepland hadden om deze zelf te kunnen monteren. Door een toevalligheid en de gedachte al dat er een en ander niet goed zat met deze tent, hebben we zelf contact opgenomen met de vervoerder twee dagen voordat de keuken uitgeleverd zou moeten worden. De vervoerder liet ons toen weten dat er wrsnl. niks uitgeleverd wordt, omdat het geheel nog niet compleet was. wat bleek de hele keuken was er niet. Daarop werd ons verteld dat de toeleverancier in Duitsland met vakantie was. Dit klopt, maar een uitleverdatum wordt verder niet afgegeven. Helaas voor Prinses zijn we niet helemaal op ons achterhoofd gevallen en hebben we zelf contact gezocht met de toeleverancier, waar ons verteld werd dat er een aantal keukens klaar staan voor Prinses maar dat deze niet uitgeleverd worden omdat er problemen zijn met de directie van Prinses. Rara wat zouden dat voor problemen zijn, want er was ons door een van de medewerkers van Prinses ook al gezegd dat we de AEG apparatuur die we uitgezocht hadden waarschijnlijk ook niet geleverd zal worden, omdat er problemen zijn met AEG. Wanneer onze keuken uitgeleverd gaat worden??? Zogenaamd in week 37, maar als je vraagt omdat schriftelijk te bevestigen krijg je alleen maar een zeer onbeschofte heer Kollenaar aan de telefoon die verteld dat jij niet voor hem mag bepalen wanneer hij iets op papier gaat zetten!!! Klant is bij Prinses beslist geen koning. Ik kan er nog veel meer aan toevoegen, maar voorlopig wil ik het hier even bij laten. Maar geloof mij het is een onbetrouwbaar bedrijf.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer

Si
Sita B - May 31, 2024 om 20:42
Geldzaken & recht

Mijn ex-man is in 2014 overleden en ik moet nog steeds zijn schuld betalen omdat

Omdat sociale dienst van Den Haag ze dat ik moet betalen. 9 jaar geleden betaalde ik €20 per maand. Daarna hebben ze zelf besloten dat het vedrag van €33,17 per maand moest. En nu heb ik brief van sociale dienst ontvangen dat ik vanaf juni moet €80 per maand moest betalen. 

terwijl niet mijn schuld is waarom moet ik betalen. En hij had recht op bijstand en kreeg zo'n €200 per maand 

Lees meer

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer