st
door struikroos Sep 19, 2008 om 15:30
Huishouden & energie

Schriftelijke belagers

Ik heb een sticker op mijn brievenbus: Ja/Nee, dus alleen geadresseerde post behoort te ontvangen. Gisteren kreeg ik weer een poststukje met adres. Ik werd aangeschreven om van de een of andere 'club' lid te worden. Ingesloten was zelfs al een acceptgiro-kaart! Ik vroeg me af hoe ze aan mijn adres waren gekomen, want de brief had op mijn omstandigheden geen toepassing. Ik heb hem gelijk geretourneerd met vermelding: Wilt u mij NOOIT meer een brief sturen. Uit uw systeem met mij!


Hoe kunnen zij aan mijn adres komen?


Wat kan ik eraan doen dat ik in de toekomst van zulke ongewenste post gevrijwaard blijf, want het is erg irritant.

263 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

kiran
door kiran - Sep 19, 2008 om 16:09
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

@struikroos


Adressen worden verkocht: bv uit telefoonboek. Of u zit gewoon ergens in een molen waar uw adres aan wordt verkocht. Praktisch niet achter te komen.


http://www.infofilter.nl/InfoWWW/php/do_home.php


Op bovenstaande link klikken. Dan naar: telemarketing en direct mail. Formulier invullen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer